Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 10


DAY 10: CTZN Gold Eye Shimmer

You are golden! Vooral als je deze Gold Eye Shimmer van CTZN op je ogen aanbrengt. Dit merk staat bekend om inclusiviteit, het zal je dan ook niet verbazen dat deze tint iedereen staat. Finish met een laagje(s) mascara en je bent good to go!

CTZN Cosmetics Gold Eye Shimmer is een universele, gouden oogschaduw die écht bij alle huidtinten staat. Hoe weten wij dat? Omdat de oprichters van CTZN Cosmetics dit product een jaar hebben getest op verschillende huidtypes over de hele wereld. De geleiachtige textuur droogt op als een poeder en zorgt voor een glinsterende ooglook die de hele dag mooi blijft zitten. CTZN Cosmetics Gold Eye Shimmer is vegan, dierproefvrij, parabenenvrij, D5 vrij en talkvrij.
 

Hoe te gebruiken

Of je nu voor een subtiele look voor overdag gaat óf een opvallendere make-up voor een feestje, met CTZN Gold Eye Shimmer laat je jouw ogen stralen! De geleiachtige textuur (die opdroogt als een poeder) kun je heel gemakkelijk op je ooglid aanbrengen met je vingers of een kwast. Blijft de hele dag/nacht mooi zitten. 

 
Over CTZN

CTZN Cosmetics is een inclusief cosmeticamerk waarbij er rekening wordt gehouden met alle genders, huidskleuren en ondertonen. Het merk is nog vrij nieuw, maar al enorm populair. CTZN Cosmetics heeft diverse awards gewonnen en wordt gedragen door grote sterren als Demi Lovato, Mariah Carey en Hilary Duff. Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!