Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 12


DAY 12: Aurelia London The Probiotic Concentrate

Go out with a bang! Je bent aangekomen op de allerlaatste dag van de Advent Calendar. Maar wees niet getreurd, het cadeautje is geweldig. In het vakje vind je namelijk het super-de-luxe Probiotic Concentrate van Aurelia

Het Aurelia London Probiotic Concentrate activeert en stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid en helpt bij het aanpakken van huidproblemen zoals pigmentatie, rimpels, verlies van elasticiteit, hormonale puistjes, grauwheid of een vervuilde huid. Deze intensieve formule bevat Aurelia's baanbrekende probiotische ingrediënten in hun puurste vorm. Aurelia's probiotische ingrediënten beschermen, herstellen en balanceren de huid van binnenuit. 

Hoe te gebruiken

Gebruik elke ochtend en avond 1 á 2 pompjes Aurelia London Probiotic Concentrate op een gereinigd gelaat aan en laat je verrassen door de verbluffende resultaten die jouw huid écht transformeren. Je kunt het ultieme probioticaconcentraat ook mengen met je favoriete moisturizer, serum of gezichtsolie om jouw huidige skincareroutine een extra boost aan probiotica te geven. 

 
Over Aurelia London

Skincare die de hoogste verwachtingen overtreft en daarom winnaar van meer dan 100 awards! Dat is Aurelia London. Aurelia Skincare verlegt de grenzen van natuurlijke huidverzorging door revolutionaire, probiotische technologie te combineren met 100% bio-organische natuurlijke ingrediënten. Ontdek de next generation skincare en power van probiotics van Aurelia London! Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!