Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 2


DAY 2: Pai The Light Fantastic Oil

Today is a good day! Je hebt vandaag The Light Fantastic Oil in jouw kalender gevonden. Probeer ‘m vanavond voor het slapengaan meteen uit. Het geeft je een heerlijk relaxed gevoel en verbetert zo niet alleen je huid, maar ook je nachtrust.

Pai The Light Fantastic zit boordevol hoogwaardige ceramiden die de huidbarrière versterken en beschermen tegen vochtverlies en veroudering door stressfactoren. Rijk aan omega 3, 6 en 9, helpen deze actieve ceramiden ook bij het verminderen van grove poriën, donkere plekjes, droogheid en rimpels. De huid wordt niet alleen versterkt en geëgaliseerd, maar ook verzacht en gekalmeerd dankzij Schisandra CO2-extract. Dit zijn kleine rode bessen met antioxiderende eigenschappen die roodheid en irritaties minimaliseren. De niet-vettige formule van deze herstellende gezichtsolie bevat ook actieve stoffen uit cacaobonen om spieren te laten ontspannen voor een ultiem zen gevoel.

Hoe te gebruiken

Masseer dagelijks 3-4 druppels van Pai The Light Fantastic op een droog óf vochtig gelaat als je jouw (gestreste) huid wilt hydrateren en kalmeren. Vergeet niet om het flesje even te schudden voor gebruik. Door de ontspannende werking, is het een heerlijke nachtolie - maar kan ook gewoon in jouw ochtendroutine worden toegepast!

 
Over Pai

Pai Skincare is dé natuurlijke, organic gecertificeerde expert voor de gevoelige huid die vaak allergische reacties vertoont. Het merk combineert de zuiverheid van natuurlijke ingrediënten en extracten met de nieuwste innovaties en biotechnologieën. Als een van de weinige beautymerken laten ze de lijst met ingrediënten in eenvoudige taal zien, zodat iedereen begrijpt wat er in zit. Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!