Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 4


DAY 4: This Works Deep Sleep Pillow Spray 

Kan jij het aftellen tot Kerstmis nog aan of slaap je al onrustiger? No worries! Dankzij This Works Deep Sleep Pillow Spray slaap jij vanavond als een roos. Spray de geur op je kussen en laat je langzaam meevoeren door de fijnste dromen. 

De This Works Deep Sleep Pillow Spray is het best verkochte, natuurlijke ‘slaapmiddel’ dat je beddengoed heerlijk laat ruiken en je hersenen tot rust laat brengen. Deze slaapspray uit de This Works sleep-lijn is zo ongeveer hét wondermiddel voor een goede nachtrust, om heerlijk (diep) te slapen en uitgerust weer op te staan! De This Works Deep Sleep Pillow Spray zit boordevol met essentiële oliën van lavendel, vetiver en wilde kamille om het lichaam en de geest te kalmeren. Deze geurige kussen spray is het beste beauty-slaap-geheim dat er is.

Hoe te gebruiken

Heb jij last van slaapproblemen zoals slapeloosheid? Of kan je gewoon wat extra ontspanning gebruiken? Spray de Deep Sleep Pillow Spray van This Works op je kussen en dekbed voordat je gaat slapen en help jezelf snel naar een betere, diepere en lange nachtrust!

 
Over This Works

This Works is van mening dat slaap de eerste en meest belangrijk stap is in elke huidverzorgingsroutine. Naast hun natuurlijke en effectieve ‘slaapmiddelen’ bieden ze doelgerichte skincare producten die in harmonie werken met je body-clock om je skin-performance gedurende 24h per dag te optimaliseren. Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!