Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 6


DAY 6: Erborian Bamboo Glow

Het is alweer dag 6, time flies when you’re having fun. Ben jij ook zo blij met de inhoud van dit vakje? Ready, set, glow! Met Erborian Bamboo Glow geef je jouw gezicht een glowy boost met prachtige finish. Het zorgt er ook nog eens voor dat je make-up beter blijft zitten.

Erborian Bamboo Glow zorgt voor een satijnzacht en glowy effect. Door de zeer geconcentreerde eigenschappen worden sporen van vermoeidhuid vervaagd, terwijl de huid de hele dag fris aanvoelt. De steutelingrediënten zijn de vezels en het sap van het complex Bamboo Waterlock. Het sap bevat aminozuur om de huid te hydrateren en de vezels houden de natuurlijke vochtgraad op peil. Er gaat niets boven een glowy, stevige en jeugdige huid! 

Hoe te gebruiken

Je kunt de Erborian Bamboo Glow gemakkelijk combineren met andere producten uit je huidverzorgings- of make-uproutine omdat de fijne textuur snel in de huid dringt én omdat het voor een satijnzachte, stralende finish zorgt. Het product is ook zeer uitstekend om op zichzelf te gebruiken, omdat het de huid zowel hydrateert als perfectioneert met een glow!

 
Over Erborian

Erborian, “Herbs of the Orient”, vertaalt Koreaanse skincare expertise naar beauty rituelen voor de hele wereld. Het assortiment bevat verrassende, natuurlijke en baanbrekende huidverzorgingsproducten op basis van kruiden. Vers uit de laboratoria van Seoul! Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!