Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 7


DAY 7: Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid

Ka-ching! Vind je zomaar even de all-time bestseller van Paula’s Choice in vakje 7. Ben jij nog niet bekend met dit product? Dan is dit het perfecte moment om kennis te maken. Zit het product standaard in je skincare routine? Dan kun je met deze flacon je stash aanvullen.

Deze heldere vloeistof met 2% salicylzuur (BHA) exfolieert het huidoppervlak en reinigt tot diep in de poriën en pakt zo hardnekkige onzuiverheden en mee-eters aan. De frisse vloeistof van de Skin Perfecting 2% BHA Liquid bevat ook kalmerende, anti-irriterende werkstoffen en is daardoor heerlijk zacht voor de huid. Dankzij de vloeibare samenstelling, het lijkt op een tonic, is het zeer geschikt voor een vette en gecombineerde huid.

Hoe te gebruiken

Neem een kleine hoeveelheid van de Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid op je vingertoppen of wattenschijfje en breng het product aan op een schone huid om te exfoliëren en perfectioneren. Hoeft niet afgespoeld te worden! Kan ‘s avonds en ’s ochtends gebruikt worden, maar gebruik overdag dan wel een zonnebeschermingsproduct. 

 
Over Paula's Choice

Paula’s Choice Skincare is het innovatieve merk van Paula Begoun, ook wel bekend als de ‘Cosmetics Cop’. Met 20 bestsellers op haar naam en als founder van Beautypedia is ze met recht een beauty expert te noemen. De huidverzorgingsrange van Paula’s Choice bestaat uit effectieve, complete skincare routines met hoge concentraties aan actieve ingrediënten. Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!