Naar boven

Cosmania Summer Surprise Box Body

Self-care is the best care! Deze box mag je niet missen als je ervan houdt om jezelf volledig in de watten leggen. De box bevat producten die ervoor zorgen dat je huid gaat stralen. Exfoliate, hydrateer en verzorg jouw lichaam om summer ready te zijn. Wil je meer over de inhoud weten? Hieronder lees je meer over de producten die sowieso in de box zitten. 

 
This Works Deep Sleep Body Cocoon

Travel size t.w.v. €21 - Een subtiel geparfumeerde body moisturizer voor de nacht die ontspanning brengt en tegelijkertijd de huidbarrière ondersteunt. Terwijl de bekroonde Deep Sleep Superblend (Lavender, Camomile & Vetivert) je helpt om in een vredige slaap te komen, voeden en hydrateren Shea Butter, Camelia & Savita de huid.

Meer weten?
 
Mario Badescu Coconut Body Butter

Travel size t.w.v. €10 - Ga voor een gladde en egale huid met de rijke, verzorgende Mario Badescu Coconut Body Butter. De mix van boters en ultra-voedende oliën smelt moeiteloos in de huid voor diepe hydratatie, zonder een vettig gevoel achter te laten. Droogheid verdwijnt, droogte lijntjes worden gladgestreken en dofheid wordt opgehelderd. 

Meer weten?
 
 
 
LOOkX tropical tan bronzing powder

Full size t.w.v. €23,50 - Ga met een grote kwast in de poeder en voorzie jouw gelaat en body van een gebruinde teint in een paar seconden. Het zorgt voor een gezonde en frisse uitstraling, terwijl de huid gehydrateerd en beschermd wordt tegen huidveroudering dankzij de slimme formule.

Meer weten?
 
Elemental Herbology Body Wash & Cream

Travel size 2 x t.w.v. €15 - Reinig en verzorg de huid met de Elemental Herbology Lemongrass & Nutmeg Body Wash en Cream. Zit boordevol met natuurlijke oliën en plantaardige ingrediënten zoals citroengras om te verhelderen, nootmuskaat om te verzachten en zwarte peper om op te laten. 

Meer weten?
 
 
First Aid Beauty KP Bump Eraser 

Travel size t.w.v. €10 - Deze body scrub verwijdert ruwe bultjes en droogheid zodat de huid van je lichaam weer glad en stralend wordt. Geformuleerd met puimsteenparels, melkzuur (lactic acid) en glycolzuur wordt de huid geexfolieeerd en de textuur verbeterd, terwijl extracten van Bisabolol de huid verzachten en kalmeren. 

Meer weten?