Naar boven

De beste haarverzorging voor krullen koppies

Heb je krullend haar en weet je soms niet meer hoe je die eigenwijze krullen in toom moet houden? Krullend haar heeft nou eenmaal een gebruiksaanwijzing. Maar geen zorgen, het is simpelweg een kwestie van wat slimme trucjes weten en welke haar producten daar het beste bij passen voor jou. Lees hieronder daarom de beste tips voor de haarverzorging van krullen!

Gebruik producten voor krullend haar
Misschien een inkopper, maar gebruik producten speciaal voor krullen, en gebruik ze op de goeie manier. Niet alle krullen zijn hetzelfde en ook niet alle haarproducten voor krullen zullen je meteen fantastische lokken opleveren. Het is een kwestie van testen, testen en nog meer testen voordat je jouw favo producten gevonden hebt. Neem alvast een kijkje bij onze haarverzorgings producten voor krullen.

Gebruik een droog shampoo
Stel het wassen zo lang mogelijk uit en gebruik een droog shampoo. Droog shampoos zorgen voor een frisse coupe tussen 2 wasbeurten door, geven je een matte finish en kan aangepast worden naar je haarkleur!

Het nieuwe wassen
Was je haar in plaats van shampoo met een cleansing conditioner. Deze laat de natuurlijke oliën van je haar en hoofdhuid intact. De SachaJuan Hair Cleansing Cream verwijdert vuil en vet uit je haar zonder het haar uit te drogen. Je creëert op deze manier een schoon gevoel zonder de futloosheid, die je vaak ervaart als je net je haar hebt gewassen.

Haarverzorgingsproducten voor krullen
Gebruik verzorgingsproducten op vochtig haar, zo kun je het beter verdelen én neemt het haar het beter op.

Zoek de beste partner in crime
Last but not least, laat je krullen knippen en temmen door een kapper die verstand heeft van krullen. Als jouw kapper weet hoe ze om moet gaan met krullen, is de kans veel groter dat jouw krullen mooi vallen.