Naar boven

Gezichtsverzorging vrouwen tips

Wil je je gezicht wel goed verzorgen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hier volgen enkele gezichtsverzorging vrouwen tips! 

Tip 1: Welk huidtype heb ik? 
Heb je na het wassen van je gezicht een droog en trekkerig gevoel? Dan heb je een droge huid! Gebruik voor een droge huid geen aggresieve en strippende cleanser. Ga liever voor een crème of olie cleanser zoals de Pai Middlemist Seven Gentle Cream Cleanser of de Elemental Herbology Harmonising Cleanse

Krijg je tegen het einde van de dag een glanzend voorhoofd? Dan heb je waarschijnlijk een vette huid. Voor een vette huid kun je een fijne schuimende reiniger zoals een gel cleanser gebruiken. De Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel is een heerlijke milde gel cleanser die je huid lekker schoon aan laat voelen. 

Tip 2: Hoe voed ik mijn huid? 
Als je een vette huid hebt en snel last van een glimmende t-zone, denken de meeste mensen dat ze ver bij oliën vandaan moeten blijven. Dat is een fabeltje! Het gebruik van een olie als moisturizer kan juist een vette t-zone tegengaan. Door het gebruiken van een te lichte dagcrème kan de talgproductie juist worden gestimuleerd, waardoor je huid juist sneller vet wordt. Gebruik voor je vette (of droge) huid daarom een rijke olie, bijvoorbeeld het Vanderrohe No.1 Nourishing Face Serum!

Tip 3: Combat puffiness! 
Een zware nacht gehad? Te laat naar bed gegaan? Lekker gestapt in het weekend? Iedereen kent het wel; je wordt 's ochtends wakker en je krijgt je ogen nauwelijks open! Puffy ogen in de ochtend hebben vele oorzaken, maar gelukkig kun je er dingen aan doen! The oldest trick in the book: leg twee lepels 15 minuten in de ijstkast en leg deze daarna op je ogen. Door het koele metaal zal de puffiness direct zakken. Wil je iets sneller en makkelijker van je wallen afkomen? Gebruik dan fijne eye patches. Deze 'sheet masks' voor onder je ogen breng je aan en laat je net zo lang zitten tot je klaar bent om met de dag te beginnen. Kijk hier onze eye patches

Tip 4: Office blues
Ken je dat gevoel? Dat je de hele dag op kantoor zit waar de verwarming loeit en de airco blaast? Daar knapt je huid niet van op! 's Middags voelt je huid al droog en grauw aan. Neem daarom een facial spray mee naar werk! Dan kun je je huid hydrateren op elk gewenst moment van de dag! De Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater is niet voor niets een populaire spray onder de sterren. Of hydrateer terwijl je jezelf een mooie glow geeft met de Pixi Rose Glow Mist!