Naar boven

Haarverzorging tips voor haar dat danst

Of je nu gaat voor de strakke bob, de grungy look of de opgestoken variant; alles kan, zolang je haar er maar verzorgd en pluisvrij uitziet.
Hoe je dat het beste kunt doen, lees je in onderstaande haarverzorging tips. Laat je haar maar dansen!

Tip 1: Het perfecte duo

Investeer in je shampoo voor zijdezachte glanzende lokken, zoals van het technische Living Proof of het natuurlijke John Masters Organics! Vergeet het Zweedse kappersmerk SachaJuan niet! Maak het af met de bijpassende conditioner uit dezelfde range en je bent verzekerd van een mooie glanzende bos haar!

Welke kies jij?
 
Tip 2: Laat het erin

Vul hHeb je grof of krullend haar of ben je soms wat lui, gebruik dan een leave-in-conditioner. Deze conditioners zijn makkelijk in gebruik, maken je haar glanzend en zorgen vaak voor een extra hydratatie boost! Kies die van SachaJuan of Living Proof!

Easy does it
 
Tip 3: Get a mask

Break the cycle of damage! Dit Restore Mask Treatment van Living Proof herstelt en versterkt het haar direct en maakt het haar zacht, sterk en glanzend alsof het nooit beschadigd is geweest. Healthy & strong hair is gorgeous hair!

Restore it
 
Tip 4: Voorkom pluis

Vrouwen doen gemiddeld 30 minuten voor het stylen van hun haar! Daarna pluist het haar vaak, zakt je coupe in en ontbreekt de glans. STOP! Gebruik de Living Proof Blowout tijdens het stylen en fohnen en geef jezelf een salon-waardige look! Het bewaakt de kwaliteit van het haar na stylen en fohnen en zorgt dat je coupe de hele dag goed blijft zitten.

Ga voor een mooie blow out
 
Tip 5: Altijd perfect haar

Even geen tijd om je haar te wassen? Ga voor gemak én een frisse coupe met een droogshampoo! Deze droog-shampoos geven vaak een matte finish, zelfs volume en een frisse look tussen 2 wasbeurten door. Perfect voor iedere girl-on-the-go!

Spray it on!