Naar boven

Last van slaapproblemen? Ontdek This Works!


Tips tegen slaapproblemen die écht werken

Elke 24 uur worden er bijna 30.000 recepten voorgeschreven voor pillen tegen slaapproblemen in Nederland. Dit zijn er per jaar ca. 10 miljoen! Er zijn dus heel erg veel mensen die last hebben van slaapproblemen zoals slapeloosheid. Heb jij hier ook last van? Geen paniek! Dat lekker slapen en uitgerust wakker worden belangrijk is, weet slaapexpert This Works als de beste. Met hun befaamde Deep Sleep lijn is moeilijk in slaap vallen (en slecht slapen) dan ook verleden tijd. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de producten op een natuurlijke manier slaapproblemen effectief tegengaan. 

De #1 kussenspray

Slaapproblemen zoals slapeloosheid zijn verledentijd met deze kussenspray van This Works! Dit is het best verkochte, natuurlijke ‘slaapmiddel’ dat je beddengoed heerlijk laat ruiken, je hersenen tot rust brengt en een kalmerend effect heeft, om zo heerlijk te slapen. 

Shop kussenspray
 
This works: een ontspannende kaars

Het voorkomen en verminderen van slaapproblemen begint bij het creëren van een rustgevende sfeer om te ontspannen voor het slapengaan. Deze aromatherapie kaars vult je huis met een rustgevende aroma, die net zo heerlijk ruikt als de kussenspray!

Shop ontspannen kaars
 
Zeg maar dag tegen slapeloosheid

Ontspan nog meer door een warm bad te nemen voor het slapengaan. Het kalmeert lichaam en geest, waardoor slaapproblemen zoals slapeloosheid minder worden. De Deep Sleep badzout bevat een mix van 100% natuurlijke etherische oliën.

Shop badzout