Naar boven

Mario Badescu Acne Producten

Ontdek hier de juiste en effectieve Mario Badescu acne producten om puistjes en acne effectief te bestrijden en om de onrustige huid te kalmeren en te verhelderen. Vandaag voor 16H besteld, is morgen in huis! Gratis verzending vanaf €30
Mario Badescu Acne Producten

Acne, puistje en pukkeltjes worden veroorzaakt door drie factoren: overproductie van talg/huidvet, verstopping van de poriën door dode huidcellen en door de groei van bacteriën in de poriën. Dit wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van factoren zoals hormonen, stress, levensstijl (met onder andere gebrek aan slaap en/of slechte voeding), het milieu of onjuiste huidverzorging. Acne is dan het resultaat... En omdat het zowel mannen, vrouwen, tieners als volwassenen treft, is het een van de meest voorkomende huidaandoening die er is!

Om te helpen een pure, heldere en duidelijk beter uitziende huid te bereiken (en te houden!), is het belangrijk dat je een complete huidverzorgingsroutine volgt dat bestaat uit een aangepaste gezichtsreiniger, een toner/lotion, een olievrije moisturizer, exfoliant en masker. Zodra de basis is gelegd, voeg je de juiste Mario Badescu acne producten toe om puistjes effectief te bestrijden en om de onrustige huid te kalmeren en te verhelderen.