Naar boven

Mimitika suncare in het FD

Mimitika suncare @ COSMANIA
Goed beschermd en sneller bruin!

Heb jij ons nieuwste merk Mimitika al geprobeerd? Het is zonnebescherming met texturen die niet aanvoelen als typische zonnebescherming. Het voelt licht en luchtig aan, in plaats van vet en plakkerig. De zonnebrand van Mimitika geeft optimale bescherming tegen UVA en UVB straling en.... het zorgt voor een versneld, natuurlijk en langdurig houdend bruiningresultaat! Dit komt door een natuurlijk ingrediënt dat de melanineproductie stimuleert. Wat zit er nog meer in? Alle formules zijn vegan, cruelty free en vrij van allergenen, parabenen en nano’s.

It’s suncare with good vibes! Niet alleen wij, maar ook de pers is enthousiast! Zo schrijft het FD (Financieel Dagblad Magazine):

 

Zonder vet, veilig in de zon! Omdat ze luchtige, niet vette zonne-brandcrémes miste, creëerde de Franse Audrey Delort-Laval haar eigen zonnecosmeticamerk. Mimitika – de naam heeft geen betekenis, ze wilde een merk zonder het woord zon – bestaat uit crémes en een olie die soepel smeren en beschermen teven uv-a en uv-b-straling. ‘Ik hou van een mooie gloed op mijn huid, maar ik weet ook dat onbeschermd zonnen niet verstandig is.'
Sun-kissed glow

Lees meer over dit nieuwe merk uit het zonnige zuidwesten van Frankrijk! En vind alle Mimitika suncare producten hieronder. Zeg ‘Bonjour’ tegen de Sunscreen Body Sprays (met SPF15, SPF30 en SPF50), Face Sunscreen SPF50, Sunscreen Body Oil SPF50, Mineral Sunscreen Lotion SPF50, After Sun Lotion en Summer Essentials Kit.

Lees hier meer!