Naar boven

Nieuws onder de zon voor je haar

Kan jouw haar wel wat glans gebruiken? SachaJuan to the rescue! Want dit Zweedse kappersmerk laat jou en je haar weer stralen! En we hebben goed nieuws, want ze zorgen ook voor haarverzorging in de zon! Maak je haar nu eenvoudig summer proof met dit allernieuwste zonnige duo van SachaJuan! 

En heb je even geen strand in de buurt dan haal je ‘m gewoon naar je toe! Creëer jouw natuurlijk nonchalante beach look met deze populaire SachaJuan Ocean Mist spray

The sun is in the hair

Geniet van de zon en bescherm je haar optimaal tegen het uitdrogen van de zon. Gebruik dan de Hair In The Sun van SachaJuan. Het beschermt je haar en je haarkleur tijdens het zonnen met een UV filter, die zelfs na het douchen erin blijft zitten.

Let the sun shine
 
Met Zweedse zorg

Met deze Zweedse ‘Hair after the Sun’ genieten je lokken van de beste nazorg! Onze Noorderburen zorgen op een makkelijke en lekkere manier voor voeding, hydratatie en verzorging van je coupe.

Go for Happy Hair
 
Strand in je badkamer

Spray de Ocean Mist van SachaJuan in je haar voor volume en textuur en waan je nu al op een subtropisch eiland met zon, zee en strand!

Ga voor die beach coupe