Naar boven

Ontdek Malin+Goetz in Amsterdam!

In 2 stappen naar de perfecte huidverzorging. Zo simpel kan het zijn met Malin+Goetz! Dit moderne, NY-styhle apothekersmerk is ontwikkeld vanuit de filosofie dat reinigen en hydrateren voldoende is voor een perfecte verzorging van huid en haar. Het prachtige design van de verpakkingen doet de rest. Je vindt Malin+Goetz Amsterdam bij COSMANIA aan de Herenstraat 19!Apothekersmerk 3.0

Dit moderne en stylish apothekersmerk maakt huidverzorging graag eenvoudig. Ze zijn ooit gestart met producten voor de gevoelige huid en hebben nu een complete verzorgende cosmeticalijn voor gezicht, lichaam en haar. De producten zijn heel mild, irriteren niet en zijn heel effectief. Ze zijn afgestemd op de behoefte van vrouwen én mannen – gezellig samen gebruiken kan! – met een moderne lifestyle waarin persoonlijke verzorging, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

 


The founders

(Malin+Goetz) begon 2004 in Chelsea, Manhattan. Het is het resultaat van de persoonlijke en professionele achtergronden van de beide oprichters, die de traditionele apotheker en parfumerie wilden vernieuwen door het vereenvoudigen van cosmetica routines voor alle huidtypes.

 


Matthew Malin en Andrew Goetz zijn het brein achter dit mooie merk. Matthew startte zijn cosmetica carrière bij het gerenommeerde warenhuis Saks Fifth Avenue en Barneys en was een belangrijke spil bij Kiehl’s en Helmut Lang Parfums. Andrew werkte als marketing directeur bij designhuis Vitra, als talentscout van nieuwe architecten en industrieel ontwerpers.
Hun gevoel voor stijl, architectuur en design zie je duidelijk terug in de verpakkingen en hun flagship stores. Naast zijn creatieve input voor (Malin+Goetz) organiseert Andrew beruchte maandelijkse etentjes die tot de beste feestjes van Manhattan gerekend worden.Easy & simple

De product filosofie van (Malin+Goetz) is eenvoudig: een 2-stappen routine voor perfecte verzorging van top tot teen, zonder irritaties, met een perfecte ph waarde van het gezicht, lichaam en haar.  De 2 stappen bestaan uit het gebruik van een reiniger en hydraterende verzorging. Naast het 2-stappen plan voor alle huidtypes, waaronder de meest gevoelige huid, is er nog een aantal aanvullende probleemoplossende producten voor specifieke behoeftes.

 

De producten komen tot stand via unieke combinaties tussen plantaardige ingrediënten en de laatste cosmetische technologieën. Alle producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en ingrediënten die allergie of overgevoeligheid kunnen veroorzaken, waaronder kunstmatige conserveringsmiddelen als parabenen en kunstmatige geur- en kleurstoffen. De (Malin+Goetz) producten bevatten frisse natuurlijke geuren, die snel vervliegen zodat ze je niet in de weg zitten als je een parfum op wilt doen. Geen enkel product is getest op dieren.


Malin+Goetz Amsterdam

(Malin+Goetz) is momenteel wereldwijd verkrijgbaar bij een select aantal verkooppunten zoals exclusieve speciale parfumerieën, spa’s, beauty salons, exclusieve sportscholen, hotels en nu dus ook in Nederland! Ontdek Malin+Goetz Amsterdam bij COSMANIA!