Naar boven

Ontdek met de COSMANIA Sample Set!


Het COSMANIA assortiment bestaat uit meer dan 80 eerlijke, inspirerende en effectieve merken waarvan je er nu 10 gratis kunt uitproberen dankzij deze exclusieve deal.

In de COSMANIA Sample Set vind je een representatieve mix van verschillende productcategorieën en prijssegmenten. Denk aan skincare van First Aid Beauty en make-up van Ellis Faas, verpakt in een mooie en duurzame envelop (80% gerecycled plastic). Deze deal is speciaal samengesteld om mooie merken en producten te ontdekken. Dus ben jij benieuwd of er nieuwe favorieten voor jou tussen zitten? De set is gratis, je betaalt enkel de verzendkosten. 🖤 Bestel hier! 🖤

THE WORLD'S FINEST BEAUTY BRANDS

We snappen dat je ook nieuwsgierig bent naar onze vele andere merken. We vertellen je hier vanuit ons expertise (meer dan tien jaar werkzaam in de cosmetica branche) graag alles over. Via de telefoon, mail of chat rechtsonder kom je in contact met COSMANIA beauty experts voor snel & persoonlijk advies en hulp.

Wij helpen jou bij het vinden van producten die perfect bij jou passen en zorgen ervoor dat ze binnen 1 werkdag verzonden worden vanuit ons magazijn in Nederland. Uiteraard maken wij van jouw zending een écht verwencadeautje, altijd verpakt met gratis samples.  

Bestel COSMANIA Sample set