Naar boven

Owl you want for Christmas - Dag 3


Porseleinen huidje

De Perfect Masking Box van Erborian is hét perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders! Want wie is er nou niet dol op Sheet Masks? Hiermee kom je helemaal tot rust, terwijl de huid een heerlijke oppepper krijgt!

In deze set zitten de vier verschillende maskers van het Koreaanse merk Erborian: 
-het Bamboo Shot Mask van Erborian geeft je een boost van frisheid dankzij het sheetmasker met de structuur van gladde cellulosevezels, die helpt om de actieve ingrediënten optimaal in de huid te laten trekken! Het sheet mask is doordrenkt met Erborian's Bamboo Waterlock-complex, bekend om de intens hydraterende eigenschappen!

-Het Ginseng Shot Mask helpt onmiddellijk om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, de huid een steviger gevoel te geven, de uitstraling van de teint te verbeteren en de huid glad te maken. Zodra het masker is verwijderd, lijkt je huid voller, lichter en steviger, alsof je huid glad gemaakt is!

-Het BB Shot Mask helpt je huid een 'babyhuid-effect' te geven. Met de parelmoerachtige finish heeft dit sheet mask dezelfde werking als een echt concentraat voor een egale, flawless teint.

-Het Blanc de Shot Mask is doordrenkt met een formule, verrijkt met Paeonia Albiflora, bekend om zijn oplichtende eigenschappen. Het Blanc de Shot Mask helpt om een stralende boost te geven dankzij een structuur gemaakt van gladde cellulosevezels, die helpt om de actieve ingrediënten te verspreiden. Voor welk masker ga jij? 

Ga voor de perfecte huid
 

Owl you want for Christmas - Day 3