Naar boven

Paula's Choice Resist

Paula's Choice Resist

Ga huidveroudering doeltreffend tegen met Paula’s Choice Resist Anti-Aging-lijn. Maakt fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken minder zichtbaar. De krachtige antioxidanten, vitamines en geconcentreerde ingrediënten in deze productlijnen zijn bewezen effectief.

Gebruik Paula’s Choice Resist Anti-Aging voor de normale tot droge huid (de ‘donkerblauwe’ lijn) om tekenen van huidveroudering aan te pakken en tegelijkertijd je normale tot droge huid te voeden en te hydrateren. Hierdoor gaat je huid stralen en worden fijne lijntjes, rimpels en schade door de zon minder zichtbaar. 

Met de Paula’s Choice Resist Anti-Aging voor de gecombineerde tot vette huid (de ‘lichtblauwe’ lijn) pak je huidveroudering aan en help je de huid in balans te brengen. Hiermee wordt het ontstaan van nieuwe puistjes tegengegaan. Daarnaast zorgt het voor minder zichtbare rimpels en een stevigere huid.

Specifieke huidverouderingsproblemen pak je het meest effectief aan met een doelgerichte verzorgingsroutine. Resist anti-aging-treatments (de 'grijze/zilveren' verpakkingen) bevatten hogere concentraties van ingrediënten die nog effectiever zijn in het tegengaan van tekenen van huidveroudering en zijn te combineren met je dagelijkse routine!