Naar boven

Radiance with Pai


The gift of glow

Bereik een stralend gezonde huid met het Engelse en organic skincare merk Pai. Door de puurste oliën uit rozenbottel te gebruiken, wordt je huid gekalmeerd en verzorgd. De grote hoeveelheid antioxidanten zorgen ervoor dat je huid weer straalt als nooit tevoren. Binnenkort alweer mijn vierde flesje kopen; deze olie is onmisbaar geworden in mijn verzorgings routine! Sinds kort gebruik ik hem ook om mijn foudation wat mee te mengen voor een mooie glow en minder droog gevoel. Voor mij een must have!
 


 
 

 

CLEANSE
Begin met het reinigen van je gezicht met de Light Work Rosehip Cleansing Oil van Pa. Een ultra-zachte, super-effectieve olie-reiniger met een kalmerende mix van gecertificeerde organic ingrediënten. Het bevat verzorgende Rosehip Oil (rozenbottelolie) om elk spoor van make-up te verwijderen zonder de huid te strippen en te irriteren.

GLOW
Gebruik daarna 's avonds hét sterproduct van Pai: de Rosehip BioRegenerate Oil, een echte alles-kunner! De Rosehip BioRegenerate Olie kan gebruikt worden voor een doffe huid, beschadigde huid, vlekken, littekens, striae, schade door de zon, ouderdomsvlekken of fijne lijntjes. Een echte alleskunner!

CALM
Kalmeer je huid in de ochtend met de Chamomile & Rosehip Calming Day Cream van Pai, geformuleerd om te kalmeren en de extreem gevoelige huid te verzorgen met behulp van alleen de schoonste natuurlijke ingrediënten. De zachte formule helpt om zichtbare roodheid en irritatie snel te verminderen en kalmeren! ul hier uw tekst in. Dit is een test linkje. Door de class="button" aan een <a href=""> link toe te voegen kunnen er knoppen worden gemaakt. Zie bijvoorbeeld de knop hieronder.