Naar boven

Shop de Cosmania Summer Surprise Boxen


It’s here!

Worth the wait! De COSMANIA Summer Beauty Boxen zijn vanaf NU verkrijgbaar… Bij de voorgaande edities was er telkens één variant beschikbaar. Omdat we dit jaar producten willen bieden die nóg beter op jouw wensen aansluiten, zijn er maar liefst vier soorten te krijgen. De Skin care box, Makeup box, Body care box én Men box. Eén ding hebben alle boxen met elkaar gemeen: je krijgt ontzettend veel waar voor je geld! De inhoud blijft natuurlijk een verrassing! De oplage van alle boxen is zeer beperkt. Dus grijp niet mis en bestel direct! Ga jij voor één of meerdere boxen?  

 

FAQ Cosmania Summer Surprise Boxen

Waarom kan ik één of meerdere Summer Boxen niet bestellen?
De Summer Boxen zijn Limited Edition en te bestellen zolang de voorraad strekt. Mocht je een editie dus niet meer kunnen bestellen, dan betekent dit dat deze helaas is uitverkocht. De Summer Box kun je in dit geval dus niet meer aan jouw winkelmandje toevoegen en afrekenen. 

Worden de Summer Boxen later weer aangevuld?
Wegens de beperkte oplage zullen de Summer Boxen later niet worden aangevuld. Als een Summer Box uitverkocht is, is de gehele voorraad op en niet meer te bestellen. Dus wil je dit jaar één of meerdere Cosmania Summer Boxen bemachtigen? Zorg dan dat je er optijd bij bent! Get it or regret it!

Kan ik een Summer Box reserveren? 
Door de enorme drukte is het helaas niet mogelijk om jouw Summer Box later te betalen en/of later te versturen. Vanaf donderdag 23 juni om 10.00 uur gaan alle boxen live. De klanten die als eerste zijn of haar Beauty Box bestellingen hebben geplaatst en betaald, zullen zo spoedig mogelijk hun pakket ontvangen. 

Wanneer kan ik mijn Summer Box verwachten?
Wat gaaf als het je is gelukt om een Summer Box te bemachtigen! Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, sturen wij deze zo spoedig mogelijk met de post mee. Uiteraard ontvang je via de mail een track & trace. Wegens de enorme drukte rondom de launch kan het helaas voorkomen dat jouw pakket wat later bij jou thuis aankomt, dan dat je van ons gewend bent. Excuses mocht dit het geval zijn!

Hebben alle Summer Boxen dezelfde inhoud? 
Elke editie (Face, Makeup, Body, Men) heeft een aantal producten die sowieso in elk pakket zit. Bij de productpagina's verklappen we er daar alvast 2 per editie van. Naast de standaard producten, zitten er ook surprise producten bij die per box verschillen. Zo is de kans groot dat jouw vriendin, nichtje of buurvrouw een andere inhoud ontvangt dan jij. Zo is het een échte verrassing als jij jouw Summer Box opent! De producten uit de Summer Box kunnen niet omgeruild worden. 

Kan ik nog andere producten naast een Summer Box bestellen?
Natuurlijk! Is bijvoorbeeld jouw favoriete skincare product op of wil jij dol graag onze nieuwste make-up toevoegingen uitproberen? Dan kun je die gewoon met jouw Summer Box order mee bestellen. Let hierbij wel op: wij zullen jouw éxtra toegevoegde producten verpakken in de Summer Box zelf. 

Kan ik mijn Summer Box terugsturen?
Het is niet de bedoelingen dat je jouw bestelde Summer Box retourneert. Door verschillende edities aan te bieden, kun je een Summer Box uitkiezen die perfect past bij waar jij naar opzoek bent: Face, Makeup, Body of Men producten. Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan hopen wij dat je iemand anders blij kunt maken met dit geweldige cadeau!

Kan ik mijn Summer Box laten inpakken?
Wegens de enorme drukte rondom de launch, lukt het ons helaas niet om jouw Summer Box in te pakken met onze Cosmania cadeauverpakking. We vragen je dan ook om niet voor deze optie te kiezen bij het afrekenen van jouw bestelling. Alle Summer Box edities hebben dit gelukkig ook helemaal niet nodig. Verpakt in een luxe doos, is de box al prachtig om zó cadeau te doen.

Ontvang ik samples bij mijn Summer Box bestellen?
Alle Summer Boxen zitten vol met geweldige producten in full size én try-out size formaat. We weten dat jullie het van ons gewend zijn, maar met het oog op duurzaamheid hebben wij besloten om ditmaal géén samples mee te sturen met de Summer Box bestellingen. Je hebt bij het ontvangen van de box immers genoeg leuks om uit te gaan proberen ;-)