Naar boven

The world's finest beauty brands


Er zijn wereldwijd waanzinnig veel beauty brands, en er komen ook steeds meer bij. We begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en daarom hebben wij vanuit ons expertise (meer dan tien jaar werkzaam in de cosmetica branche) een selectie van enkel de beste merken voor je verzameld in onze webshop. Zie ons als een beauty brands curator! 

Al onze merken zijn eerlijk, inspirerend en effectief – daar vertellen wij jou graag alles over. Via de telefoon, mail of chat rechtsonder kom je in contact met COSMANIA beauty experts voor snel & persoonlijk advies en hulp. Wij helpen jou bij het vinden van producten die perfect bij jou passen en zorgen ervoor dat ze binnen 1 werkdag verzonden worden vanuit ons magazijn in Nederland. Uiteraard maken wij van jouw zending een écht verwencadeautje, altijd verpakt met gratis samples. 

SAMPLE SET

En wie is er nu niet dol op samples? Het is de perfecte manier om jouw nieuwe, favoriete beauty merken te ontdekken en daarom lanceren wij nu een exclusieve deal voor je: de COSMANIA Sample Set. Speciaal samengesteld voor iedereen die kennis wil maken met ‘the world's finest beauty brands’.  

  • 🖤Samengesteld met 10 populaire COSMANIA merken 
  • 🖤Diverse productcategorieën en prijssegmenten 
  • 🖤Komt in duurzame envelop (80% gerecycled plastic) 
  • 🖤De set is gratis, je betaalt enkel de verzendkosten 

    bestel hier