Naar boven
CTZN Cosmetics inclusief en genderless cosmeticamerk | COSMANIA

CTZN Cosmetics

De zussen Khan stoorde zich enorm aan het gebrek aan diversiteit in de beautyindustrie. Met dit in hun gedachten, hebben zij in 2019 CTZN Cosmetics opgericht: een inclusief cosmeticamerk waarbij er rekening wordt gehouden met alle genders, huidskleuren en ondertonen. CTZN Cosmetics heeft diverse awards gewonnen en wordt gedragen door grote sterren als Demi Lovato, Mariah Carey en Hilary Duff.

Over CTZN Cosmetics

De zussen Aleena, Aleezeh en Naseeha Khan stoorde zich enorm aan het gebrek aan diversiteit in de beautyindustrie. Het viel de zussen op dat er veel te weinig rekening wordt gehouden met alle genders, huidskleuren en ondertonen. Met dit in hun gedachten, hebben zij in 2019 CTZN Cosmetics opgericht: een inclusief cosmeticamerk waar echt iedereen terecht kan voor zijn perfecte nude. De perfecte nude is namelijk niet maar één kleur, deze kleur is voor iedereen uniek. De populaire, gender neutrale lipduo’s van CTZN Cosmetics variëren dan ook van zeer licht tot zeer donker en hebben verschillende ondertonen. Alle producten van CTZN zijn long lasting, 100% vegetarisch, dierproefvrij, parabenenvrij en talkvrij.

CTZN Cosmetics is dus nog vrij nieuw, maar wel al enorm geliefd. Het merk wordt vaak genoemd in grote bladen zoals Vogue en heeft diverse awards gewonnen in 2019 en 2020. Ben je benieuwd geworden? Grote sterren als Demi Lovato, Mariah Carey, Hilary Duff, Lizzo en SZA hebben hun perfecte nude al gevonden bij CTZN Cosmetics. Nu is het jouw beurt!