Naar boven

Embryolisse

Sinds 1950 is Embryolisse niet meer weg te denken uit de Franse badkamer! Momenteel worden de producten van het eerlijke en effectieve merk door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Niet alleen bij dermatologen, maar ook bij visagisten is Embryolisse een groot favoriet. De producten bevatten essentiële ingrediënten en voedingsstoffen die écht werken om de huid gezond te maken en te houden!

Over Embryolisse

In 1950 is Embryolisse in Frankrijk ontwikkeld door Dr. Tricot die zich specialiseerde in huidziekten. Hij wilde de huid voorzien van de meest essentiële behoefte voor een gezonde huid. De producten bevatten dan ook alleen de belangrijkste essentiële ingrediënten en voedingstoffen en niet meer dan dat! De producten bevatten geen overbodige extra’s waar de huid op zou kunnen reageren, waardoor mensen met een gevoelige huid ook kunnen genieten van het Franse cultmerk!

Al zeventig jaar is Embryolisse niet meer weg te denken uit de Franse badkamer. Momenteel worden de producten van het eerlijke en effectieve merk door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Niet alleen bij dermatologen, maar ook bij visagisten is Embryolisse een groot favoriet. De verzorgende en hydraterende crèmes liggen dan ook backstage bij vrijwel alle shows in Parijs.