Naar boven

Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris' passie voor design en oog voor detail weerspiegelt zich in alles, van ontwerp tot geur, van ingrediënt tot verpakking. Marie-Stella-Maris is een Nederlandse sociale onderneming met een missie: 'Toegang tot schoon water en hygiëne voor iedereen, wereldwijd!' De verkoop van mineraalwater, body care en luxe huisparfums draagt hieraan bij. De body care producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, met onderscheidende uniseks geuren en oog voor detail. Om de milieu-impact te beperken, ontwikkelt Marie-Stella-Maris duurzame refill verpakkingen. Navullen betekent minder verpakkingsmateriaal, afval en CO2-uitstoot. Dit is beter voor de planeet én de portemonnee.
Ontdek de luxe producten van Marie-Stella-Maris
Marie-Stella-Maris' producten worden met veel aandacht en liefde ontwikkeld, met zorgvuldig gekozen contrasterende geurtonen die verrassende, gebalanceerde en gelaagde luxe geuren creëren, elk met een uniek karakter. Van fris en sprankelend tot warm en houtachtig, en zelfs bloemig en gourmand.

Duurzame en huidvriendelijke lichaamsverzorging
Marie-Stella-Maris' body producten zijn vrij van watervervuilende microplastics, SLS, SLES, parabenen, siliconen en petrochemische ingrediënten. Ze zijn niet alleen beter voor de huid, maar ook voor het milieu. Alle producten worden in Nederland geproduceerd en zijn 100% vegan. De nieuwe iconische glazen verpakkingen zijn navulbaar, geproduceerd in Europa en 30% lichter in gewicht, wat materiaal bespaart en de CO2-uitstoot vermindert.

Luxe handverzorging
Ontdek natuurlijke handverzorging, van luxe handzeep tot voedende lotion. De natuurlijke samenstelling van plantaardige en huid-identieke ingrediënten reinigt mild en laat de handen na elke wasbeurt zacht aanvoelen. De cleane glazen handverzorgingsverpakkingen voegen een vleugje luxe toe aan elke keuken of badkamer. Verkrijgbaar in diverse unieke geuren en met navulzakken om de impact op het milieu te verminderen.

Premium lichaamsverzorging
Lichaamsverzorgingsproducten bevatten de meest effectieve en veilige natuurlijke ingrediënten, die zacht door de huid worden opgenomen voor maximaal voordeel. Vrij van microplastics, SLS, SLES, parabenen, siliconen en petrochemische ingrediënten, zijn deze producten beter voor zowel de huid als het milieu. De matte soft-touch lichaamsverzorgingsverpakkingen zijn een must-have in de badkamer en de flessen kunnen eindeloos worden hergebruikt met handige navulopties.

Uitnodigende huisparfums
Een gevoel van thuis creëren omvat meer dan alleen aanwezig zijn; geur speelt een cruciale, zij het onzichtbare, rol. Een unieke persoonlijke sfeer wordt gecreëerd met de huisparfums. Subtiel en verfrissend, warm en karakteristiek, deze home producten transformeren elk huis in een thuis, waar je ook bent.

Ontdek vandaag nog de luxueuze, duurzame en milieuvriendelijke wereld van Marie-Stella-Maris, waar elk product is ontworpen met liefde, zorg en oog voor detail.