Naar boven

Pai Skincare

Pai Skincare is de natuurlijke, organic gecertificeerde expert voor de gevoelige huid. Het Britse Pai combineert zuivere, natuurlijke ingrediënten en extracten met de nieuwste innovaties en biotechnologieën!

Ontvang bij je bestelling van een full size PAI-product de PAI Camellia & Rose Cleansing Cream 30 ml + Muslin Cloth cadeau! Deze gezichtsreiniger met mousseline reinigingsdoek verwijdert zachtjes en zonder je huid uit te drogen vuil en make-up. Het verwijdert zelfs waterproof mascara!

Snel vinden: pai skincare serum | pai skincare cleanser
Pai - Rosehip BioRegenerate Oil - 10 ml Pai Pai - Rosehip BioRegenerate Oil - 10 ml
17,00
Meer info
bestel

Over Pai Skincare

Pai Skincare is dé natuurlijke, organic gecertificeerde expert voor de gevoelige huid die vaak allergische reacties vertoont. Opgericht in de UK door Sarah Brown die, geboren met een flawless skin, na haar 'mid-twenties' last kreeg van een huidallergie wat haar inspireerde om een eigen merk te starten. Pai combineert de zuiverheid van natuurlijke ingrediënten en extracten met de nieuwste innovaties en biotechnologieën. Als een van de weinige beautymerken laten ze de lijst met ingrediënten in eenvoudige taal zien, zodat iedereen begrijpt wat er in zit. Ontdek Pai Skincare als de bio-expert voor de zeer gevoelige huid!