Naar boven
SMPL-skin-huidverzorging, natural skincare @ COSMANIA

SMPL Skincare

SMPL skincare staat voor natuurlijke huidverzorging en gebruikt alleen de beste ingrediënten waarmee het laboratorium in Nederland natuurlijke producten van hoge kwaliteit ontwikkelt. SMPL natuurlijke huidverzorging richt zich op de ingredienten die er echt toe doen en laat het overbodige achterwege, simpel, eerlijk en to the point.

Over SMPL Skincare

SMPL skincare staat voor natuurlijke huidverzorging en gebruikt alleen de beste ingrediënten waarmee het laboratorium in Nederland natuurlijke producten van hoge kwaliteit ontwikkelt. De SMPL huidverzorgingsproducten zijn geschikt voor iedere huid en multifunctioneel. SMPL natuurlijke huidverzorging richt zich op de ingredienten die er echt toe doen en laat het overbodige achterwege, simpel, eerlijk en to the point. SMPL Skincare simply works!

De filosofie van SMPL is simpel: SMPL gelooft dat de huid alleen verzorgd kan worden door de beste natuurlijke ingrediënten en producten. Het is hun passie om dit waar te maken. SMPL wil het mogelijk maken dat iedereen haar huid op natuurlijke wijze kan en gaat verzorgen.

SMPL huidverzorging staat voor: 
• no nonsense: geen vage marketing termen of loze beloftes
• transparant: eerlijk & ieder ingrediënt wordt uitgelegd
• praktisch: multifunctionele functie & travelready!
• stijlvol: de producten zien er modern uit en passen in iedere badkamer
• toegankelijk: unisex, kindvriendelijk & voor een eerlijke prijs