Naar boven

ViliV

ViliV gelooft niet in multi-tasken. Het merk van Dr. Felix Bertram, arts van de grootste dermatologie en plastische chirurgie praktijk van Zwitserland, ontwikkelt 1 oplossing voor elk huidprobleem met maximaal gedoseerde werkzame bestanddelen! 

Shop nu ViliV* en ontvang het 2-delige Modern Detox And Re-plumping Mask als cadeau (t.w.v. €10) bij je Viliv aankoop! (actieproduct wordt zolang de voorraad strekt, gelijk aan je shopping basket toegevoegd) * Uitgezonderd de Ready to Kiss K en het Modern Masker M

Snel vinden: viliv serum | viliv cream
Viliv - Cell Defence Serum - P - 30 ml Viliv Viliv - Cell Defence Serum - P - 30 ml 82,00
Meer info
bestel

Over ViliV

1 probleem, 1 oplossing! Het Zwitserse ViliV gelooft niet in skincare multitasken en gaat voor 1 oplossing voor elk huidprobleem met zorgvuldig geselecteerde en maximaal gedoseerde werkzame bestanddelen. Efficiënt, effectief en zonder loze beloftes. ViliV bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dermatologie en biotechnologie. Alle producten zijn ontwikkeld door Dr. Felix Bertram, leidend arts van de grootste praktijk voor dermatologie en plastische chirurgie in Zwitserland. De producten worden hier ook geproduceerd, waardoor VilV de allerhoogste kwaliteitsnormen kan garanderen.