Naar boven

Escentric Molecules - Escentric 01 - 100 ml

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: de bijzondere niche parfums van Escentric Molecules! De eerste geur van Escentric Molecules, Escentric 01, bevat het bijzondere geurmolecuul Iso E Super* in een hoge concentratie van 65 procent. Om het molecuul te ondersteunen en maximaliseren zijn er andere geurnoten toegevoegd zoals limoenschil, hedione (groene jasmijnknop), orris, roze peper, frisse musk en wierook. De geur gaat snel van de top- en hartnoot over in de basisnoot, die vele uren bij de drager blijft. Eenmaal opgenomen door de huid, is deze geur verslavend lekker! De concentratie Iso E Super is zo hoog dat je de subtiele geur toch acht tot tien uur blijft ruiken. Omdat de concentratie van Iso E Super zo hoog is, vormt het zich helemaal naar de drager en creëer je een unieke eigen geur.
 
*Naast Escentric 01 is er een tweede geur met alleen het ingrediënt Iso E Super: Molecule 01. Deze heeft vooral effect op andere mensen, het geeft de drager ervan een onverklaarbare uitstraling.....sexy!
 
De Escentric Molecules geuren komen in drie soorten verpakkingen:
- 100 ml - de full size. Dit is de meest voordelige verpakking. Omdat er geen aparte afsluitdop is toegevoegd, is dit formaat niet heel handig om mee te nemen op reis.
- 30 ml - de cased travel spray. Dit is niet zomaar een reisverpakking: de geur is veilig verpakt in een luxe metalen box. Elke geur/box heeft een eigen kleurcode in een intense metallic tint.
- 30 ml - de refill travel spray. Dit is de refill voor de portable reisverpakking. Het is een spray die 'gewoon' te gebruiken is maar heeft net als de full size geen aparte afsluitdop.

Gebruiksadvies

Spray Escentric Molecules Escentric 01 aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en dat zorgt ervoor dat je het blijft ruiken. Je kunt de geur ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Spray hiervoor twee keer in de lucht en loop door de parfumwolk heen. Je haar neemt de geur dan op. Spray niet direct op je haar want de alcohol in het parfum kan je haar uitdrogen.

Werkstoffen

Escentric 01 van Escentric Molecules bevat de volgende ingrediënten:
Iso E Super, een geurmolecuul dat een ondefinieerbare uitstraling rond de drager creëert. Het wordt gekenmerkt door een zachte houtachtige geurnoot die een gevoel van ontspanning en cocooning losmaakt. Voor de drager lijkt Iso E Super te verdwijnen en vervolgens weer te verschijnen. Dit komt door de manier waarop het zich bindt aan receptoren in het reuksysteem. Het komt langzaam vrij om plaats te maken voor een nieuwe lading van het molecuul op de receptoren.
Verder bevat het parfum geurnoten van limoenschil, hedione (groene jasmijnknop), orris, roze peper, frisse musk en wierook.

Over het merk

Vanaf de lancering in 2006 is parfumhuis Escentric Molecules een fenomeen, de bijzondere geuren hebben een revolutie op geurgebied teweeggebracht! Escentric Molecules gebruikt in een aantal parfums slechts één geurnoot: Iso E Super. Het unieke aan de formule is dat de geuren de drager van het parfum een extra aantrekkingskracht geven. Volgens parfumeur en founder Geza Schoen kun je er nooit genoeg van krijgen. 'Eén snuifje en je wilt de hele fles.'

De geuren van Escentric Molecules zijn zo bijzonder, dat ze wel wat uitleg nodig hebben. De tien geuren zijn opgedeeld in vijf duo's: Escentric 01 en Molecule 01, Escentric 02 en Molecule 02, enzoverder. Telkens is de Escentric-geur een 'blend' of mengsel van verschillende geurnoten rond één bijzondere aromamolecuul. De Molecule-geur bestaat dan uit slechts één ingrediënt, namelijk het bijzondere aromamolecuul waaromheen de bijpassende Escentric-geur is gecreëerd. Een ideale combinatie dus om verschillende geuren over elkaar heen te dragen! De bijzondere niche geuren van Escentric Molecules zijn vanaf nu bij COSMANIA te koop!

Ook fijn