Lieve COSMANIAC, wegens drukte kan jouw bestelling iets vertraging hebben/krijgen. Sorry!
Sluiten
Naar boven

Escentric Molecules - Escentric 02 - 30 ml - refill travel spray | COSMANIA

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: de bijzondere niche geuren van Escentric Molecules! Escentric Molecules Escentric 02 is een in eerste instantie frisse geur die langzaam overvloeit van een minerale zachtheid naar een warm en sexy parfum. Het bijzondere aromamolecuul is ambroxan, ook wel bekend als ambergris. Het staat bekend als een afrodisiacum, een lustopwekkende stof. In Escentric 02 is ambroxan geblend met vetiver, muscone (een natuuridentieke muskus), orris, vlierbloesemextract en hedione. De parfumeur, Geza Schoen, omschrijft het zelf als volgt: ' Gin-tonic, een hint van een Oostenrijkse limonade genaamd Almdudler en de geur die je beleefd als je voor het eerst een gloednieuwe Apple laptop opent...'
 
De Escentric Molecules geuren komen in drie soorten verpakkingen:
- 100 ml - de full size. Dit is de meest voordelige verpakking. Omdat er geen aparte afsluitdop is toegevoegd, is dit formaat niet heel handig om mee te nemen op reis.
- 30 ml - de cased travel spray. Dit is niet zomaar een reisverpakking: de geur is veilig verpakt in een luxe metalen box. Elke geur/box heeft een eigen kleurcode in een intense metallic tint.
- 30 ml - de refill travel spray. Dit is de refill voor de portable reisverpakking. Het is een spray die 'gewoon' te gebruiken is maar heeft net als de full size geen aparte afsluitdop.

Gebruiksadvies

Spray Escentric Molecules Escentric 02 aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en dat zorgt ervoor dat je het blijft ruiken.
 
Je kunt de geur ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Spray hiervoor twee keer in de lucht en loop door de parfumwolk heen. Je haar neemt de geur dan op. Spray niet direct op je haar want de alcohol in het parfum kan je haar uitdrogen.
 
Je kunt de Escentric Molecules geuren over elkaar heen dragen, Escentric 02 combineert bijvoorbeeld heel goed met Molecule 02.

Werkstoffen

Escentric 02 van Escentric Molecules bevat de volgende ingrediënten:
ambroxan, vetiver, muscone, orris, vlierbloesemextract en hedione.

Over het merk

Vanaf de lancering in 2006 is parfumhuis Escentric Molecules een fenomeen, de bijzondere geuren hebben een revolutie op geurgebied teweeggebracht! Escentric Molecules gebruikt in een aantal parfums slechts één geurnoot: Iso E Super. Het unieke aan de formule is dat de geuren de drager van het parfum een extra aantrekkingskracht geven. Volgens parfumeur en founder Geza Schoen kun je er nooit genoeg van krijgen. 'Eén snuifje en je wilt de hele fles.'

De geuren van Escentric Molecules zijn zo bijzonder, dat ze wel wat uitleg nodig hebben. De tien geuren zijn opgedeeld in vijf duo's: Escentric 01 en Molecule 01, Escentric 02 en Molecule 02, enzoverder. Telkens is de Escentric-geur een 'blend' of mengsel van verschillende geurnoten rond één bijzondere aromamolecuul. De Molecule-geur bestaat dan uit slechts één ingrediënt, namelijk het bijzondere aromamolecuul waaromheen de bijpassende Escentric-geur is gecreëerd. Een ideale combinatie dus om verschillende geuren over elkaar heen te dragen! De bijzondere niche geuren van Escentric Molecules zijn vanaf nu bij COSMANIA te koop!

Ook fijn