Naar boven
YVRA

YVRA - 1958 L'Essence de L'Essence - 2 x 8 ml

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Travelsize
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

YVRA 1958 is de eerste creatie van Yvo van Regteren, de neus achter het verfijnde parfummerk. De naam van de geur verwijst dan ook naar zijn geboorte jaar, en de formule is samengesteld met zijn meest favoriete ingrediënten. De geur doet denken aan de klassieke eau de colognes die de jaren zestig en zeventig domineerde, maar YVRA 1958 is aromatischer, levendiger en houdt langer aan. Het is een klassieker die in een modern jasje gestoken is! De combinatie van fleur d’oranger, cederhout, peperolie en patchouli maakt het houtachtige citrus parfum elegant met een vleugje pit - het is de perfecte start van een hectische dag.

Gebruiksadvies

Spray YVRA 1958 op de polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Over het merk

YVRA is het merk van de Nederlandse Yvo Van Regteren Altena, die vanaf jongs af aan al een fascinatie voor parfum had. Tijdens zijn carrière als zeer succesvolle journalist schreef hij dan ook veel over verfijnde geuren. Nadat hij voor zijn werk jarenlang de wereld rond heeft gereisd en de grootste ‘neuzen’ heeft ontmoet, besluit Yvo zijn passie en kennis te bottelen in zijn eigen creaties.

In het assortiment van YVRA vind je hoog geconcentreerde, unieke en met zorg ontwikkelde geuren – verpakt in speelse, high end verpakkingen. Elke geur heeft een uniek verhaal te vertellen over een belangrijke gebeurtenis of periode in Yvo’s leven. Ontdek ze bij COSMANIA!

Ook fijn