Naar boven

YVRA

Klassieke geuren met een moderne twist, die ook nog eens zeer geconcentreerd zijn. Het parfumhuis Yvra, gevestigd in Nederland, is beroemd om zijn unieke geuren die elegantie en stijl uitstralen. Elk parfum vertelt zijn eigen verhaal, geïnspireerd door de persoonlijke ervaringen en reizen van Yvo, de neus achter het verfijnde parfummerk.

Over YVRA

YVRA is het merk van de Nederlandse Yvo Van Regteren Altena, die vanaf jongs af aan al een fascinatie voor parfum had. Tijdens zijn carrière als zeer succesvolle journalist schreef hij dan ook veel over verfijnde geuren. Nadat hij voor zijn werk jarenlang de wereld rond heeft gereisd en de grootste ‘neuzen’ heeft ontmoet, besluit Yvo zijn passie en kennis te bottelen in zijn eigen creaties.

In het assortiment van YVRA vind je hoog geconcentreerde, unieke en met zorg ontwikkelde geuren – verpakt in speelse, high end verpakkingen. Elke geur heeft een uniek verhaal te vertellen over een belangrijke gebeurtenis of periode in Yvo’s leven. Ontdek ze bij COSMANIA!