Naar boven

YVRA

YVRA staat voor Yvo Van Regteren Altena, de neus achter het verfijnde parfummerk. De succesvolle journalist uit Nederland heeft zijn enorme geurpassie en -kennis gebotteld in unieke creaties die verwijzen naar belangrijke gebeurtenissen of periodes in zijn leven. Elke geur is hoog geconcentreerd en met zorg ontwikkeld - verpakt in een speelse, high end verpakking.

Over YVRA

YVRA is het merk van de Nederlandse Yvo Van Regteren Altena, die vanaf jongs af aan al een fascinatie voor parfum had. Tijdens zijn carrière als zeer succesvolle journalist schreef hij dan ook veel over verfijnde geuren. Nadat hij voor zijn werk jarenlang de wereld rond heeft gereisd en de grootste ‘neuzen’ heeft ontmoet, besluit Yvo zijn passie en kennis te bottelen in zijn eigen creaties.

In het assortiment van YVRA vind je hoog geconcentreerde, unieke en met zorg ontwikkelde geuren – verpakt in speelse, high end verpakkingen. Elke geur heeft een uniek verhaal te vertellen over een belangrijke gebeurtenis of periode in Yvo’s leven. Ontdek ze bij COSMANIA!