Naar boven
YVRA

YVRA - 65 L'Essence de Flamboyance - 50 ml

Merk:
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

YVRA 65 is opgedragen aan de legendarische Porfirio Rubirosa: de grootste playboy, jetset pionier en charmeur van de vorige eeuw. 1965 verwijst naar het jaar waarin hij overleden is, en de hoogwaardige ingrediënten in dit parfum zijn ook van toepassing op zijn leven. Denk aan hints van leer, roze peper en intrigerende patchoeli. Ook bergamot, citroen, sinaasappel, wierook, cederhout en musk vind je terug in de geur. Deze intrigerende en zwoele mix is verleidelijk, sexy en zeer krachtig. YVRA 65 is een exclusieve, intrigerende nichegeur met zoveel kracht dat het de hele nacht een genot zal zijn voor de neus.

Topnoten: Pink pepper, Saffron & Nutmeg Hartnoten: Leather, Incense & Labdanum Basisnoten: Patchouli, Cedar & Amber

Gebruiksadvies

Spray YVRA 65 op de polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Werkstoffen

Top notes: Pink pepper, Saffron & Nutmeg
Middles notes: Leather, Incense & Labdanum
Base notes: Patchouli, Cedar & Amber

Over het merk

YVRA is het merk van de Nederlandse Yvo Van Regteren Altena, die vanaf jongs af aan al een fascinatie voor parfum had. Tijdens zijn carrière als zeer succesvolle journalist schreef hij dan ook veel over verfijnde geuren. Nadat hij voor zijn werk jarenlang de wereld rond heeft gereisd en de grootste ‘neuzen’ heeft ontmoet, besluit Yvo zijn passie en kennis te bottelen in zijn eigen creaties.

In het assortiment van YVRA vind je hoog geconcentreerde, unieke en met zorg ontwikkelde geuren – verpakt in speelse, high end verpakkingen. Elke geur heeft een uniek verhaal te vertellen over een belangrijke gebeurtenis of periode in Yvo’s leven. Ontdek ze bij COSMANIA!