Naar boven
YVRA

YVRA - 91 L'Essence de L'Explorance - 50 ml

Merk:
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Met een krachtige aromatische fougère geur, legt YVRA 91 een link met ons pré-digitale tijdperk. Het jaartal verwijst dan ook naar de periode vóór de intrede van het World Wide Web. Het parfum opent ferm en fris met dank aan bergamot, petitgrain en rozemarijn om na ± twee uur te transformeren naar een rijke en zwoele dry down door bestanddelen als eikenmos, cederhout, sandelhout en amber. YVRA 91 is een krachtige, aromatische en crispy geur die beide seksen behaagt.

Topnoten: Petit grain, Calabrian bergamot & Rosemary Lemon Hartnoten: Lavender, Geranium, Cardamom & Cypress Basisnoten: Oakmoss, Vetiver, Amber, Cedarwood & Sandalwood

Gebruiksadvies

Spray YVRA 91 op de polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Werkstoffen

Top notes: Petit grain, Calabrian bergamot & Rosemary Lemon
Middle notes: Lavender, Geranium, Cardamom & Cypress
Base notes: Oakmoss, Vetiver, Amber, cedarwoord & Sandalwood

Over het merk

YVRA is het merk van de Nederlandse Yvo Van Regteren Altena, die vanaf jongs af aan al een fascinatie voor parfum had. Tijdens zijn carrière als zeer succesvolle journalist schreef hij dan ook veel over verfijnde geuren. Nadat hij voor zijn werk jarenlang de wereld rond heeft gereisd en de grootste ‘neuzen’ heeft ontmoet, besluit Yvo zijn passie en kennis te bottelen in zijn eigen creaties.

In het assortiment van YVRA vind je hoog geconcentreerde, unieke en met zorg ontwikkelde geuren – verpakt in speelse, high end verpakkingen. Elke geur heeft een uniek verhaal te vertellen over een belangrijke gebeurtenis of periode in Yvo’s leven. Ontdek ze bij COSMANIA!