Naar boven
YVRA

YVRA - 79 L'Essence de Présence - 50 ml

Merk:
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Na de succesvolle lancering van het eerste YVRA parfum, werd in 2017 de tweede langverwachte geur gepresenteerd: YVRA 79. Door de warmere, mysterieuzere tonen wekt dit parfum weer een hele andere stemming op, maar het is zeker net zo elegant en chique als zijn voorganger. Dit komt door de verfijnde combinatie van cederhout, vetiver en bergamot. Aangevuld met verschillende krachtige ingrediënten zoals guaiac-hout en patchoeli.

Vandaag de dag wordt dit klassieke parfum met Europese flair door zowel mannen als vrouwen over de hele wereld gedragen.

Topnoten: Lemon oil, Bergamot & Fleur d'oranger Hartnoten: Pepper oil, Cardamom & Cedar Basisnoten: Guaiac wood, Patchouli & Feves tonka

Gebruiksadvies

Spray YVRA 79 op de polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Werkstoffen

Top notes: Lemon oil, Bergamot & Fleur d'oranger
Middle notes: Pepper oil, Cardamom & Cedar
Base notes: Guaiac wood, Patchouli & Feves tonka

Over het merk

YVRA is het merk van de Nederlandse Yvo Van Regteren Altena, die vanaf jongs af aan al een fascinatie voor parfum had. Tijdens zijn carrière als zeer succesvolle journalist schreef hij dan ook veel over verfijnde geuren. Nadat hij voor zijn werk jarenlang de wereld rond heeft gereisd en de grootste ‘neuzen’ heeft ontmoet, besluit Yvo zijn passie en kennis te bottelen in zijn eigen creaties.

In het assortiment van YVRA vind je hoog geconcentreerde, unieke en met zorg ontwikkelde geuren – verpakt in speelse, high end verpakkingen. Elke geur heeft een uniek verhaal te vertellen over een belangrijke gebeurtenis of periode in Yvo’s leven. Ontdek ze bij COSMANIA!