Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 11


DAY 11: Malin+Goetz Grapefruit Face Cleanser

De hardnekkige make-up van gisteren, verwijder je snel en makkelijk met Malin+Goetz Grapefruit Face Cleanser. Deze reiniger zorgt ervoor dat jouw huid in no-time weer helemaal fris aanvoelt. De geur is onweerstaanbaar!

De Malin+Goetz Grapefruit Face Cleanser is een milde schuimende reinigingsgel voor het gezicht, ontwikkeld voor alle huidtypes. Het natuurlijke grapefruit extract in combinatie met de op aminozuur gebaseerde reinigende actieve bestanddelen, is perfect voor dagelijkse reiniging van het gezicht, inclusief make-up, en zelfs ook oog make-up. Het gebruik van een specifieke toner is niet nodig. In tegenstelling tot traditionele gezichtsreinigers die de huid kunnen uitdrogen en irriteren, reinigt deze Malin+Goetz Grapefruit Face Cleanser op een milde en hydraterende manier de huid en zorgt voor een goede PH balans voor alle huidtypen zelfs de gevoelige huid. 

Hoe te gebruiken

Reinig de huid op een milde maar zeer effectieve manier met de Malin+Goetz Grapefruit Face Cleanser. Breng in de ochtend en in de avond een kleine hoeveelheid aan op een vochtige huid, laat zachtjes opschuimen en spoel vervolgens weer af. De cleanser verwijdert ook al je make-up, zelfs van je ogen. 

 
Over Malin+Goetz

Vanuit de basis gestart met producten voor de gevoelige huid, heeft Malin+Goetz nu een complete verzorgende cosmeticalijn voor gezicht, lichaam en haar. Elk product is ontwikkeld met betrouwbare natuurlijke ingrediënten en bewezen geavanceerde technologieën om maximaal te presteren, zonder luxe op te offeren. Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!