Naar boven
Nailberry

Nailberry - L'Oxygéné Noirberry - 15 ml

10,0
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
 • Gratis verzending vanaf €35,-
 • Same day delivery vanaf €1,95
 • Gratis samples & cadeautjes
 • Gratis persoonlijk advies
 • Unieke beautymerken
 • Cadeauservice

Beschrijving

De prachtige kleuren van Nailberry zijn water en zuurstof doorlatend, waarmee je de perfecte én gezonde manicure kan creëren!

Noirberry is een diep rode-bruine kleur.
   
L'Oxygéné is de meeste bekroonde nagellak van Nailberry. L'Oxygéné maakt gebruik van gepatenteerde technologie voor een gezondere manicure zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. De nagellak van L'Oxygéné is vrij van ftalaten, waaronder DBP, tolueen, formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, xyleen, ethylsulfylamine, trifenylfosfaat, alcohol, parabenen, dierlijke derivaten en gluten. L'Oxygéné maakt gebruik van de nieuwste technologie om een ​​kleurenfilm te produceren die lucht en waterdamp doorlaat en ervoor zorgt dat de natuurlijke nagel wordt gerespecteerd, zelfs wanneer je nagellak draagt. Ook zijn de nagellakken van L'Oxygéné gecertificeerd door de wereldwijd erkende International Halal Integrity Alliance (LG05848).

Gebruiksadvies

Breng een laag over de Nailberry Strenghten & Breathe Base Coat of een ander Nailberry verzorgend product en laat drogen. Maak af met een Nailberry Topcoat voor een langdurig resultaat.

Over het merk

Naast kleuren waar je verliefd op wordt, gaat het bij de nagellakken van het Londense Nailberry ook om de inhoud. Of liever gezegd, om wat er niet in zit. De fameuze L'Oxygéné range van Nailberry is een ademende en van-12-chemicaliën-vrije nagellak. Omdat water en lucht door de nagellak kunnen dringen blijven je nagels gezond en verkleuren ze niet. Daarnaast bevat L'Oxygéné geen formaldehyde, DBP, tolueen, synthetische kamfer en formaldehyde resin. En dat allemaal zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit! Color your nails healthy met de nagellakken van Nailberry!

Reviews (3)

10,0
 • 16-3-2021
  10,0
  Zeker aan te bevelen, kleur en houdbaarheid zijn prima!
 • 2-12-2017
  10,0
  mooie diepe kleur,,,,brengt makkellijk aan,,,goed kwastje zeg....werkt bij mij juist supergoed...de aankomende dagen zullen de test zijn, :)
 • 1-8-2017
  10,0
  fantastische lang houdbare lak.(met de top coat erbij prachtige glans) heb hem 3 dagen erop en gee schilfertje te zien. heel klein minpuntje is het smalle kwastje zodat je secuurder moet aanbrengen.( ) Kleuren zijn ook heel mooi en bijzonder.... ik heb de Noirberry. Irene

Ook fijn