Naar boven
COSMANIA

Cadeaubon € 100,-

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
€ 100,00
In shopping basket Toevoegen aan favorieten
  • Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €30 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Delen

Beschrijving

Op zoek naar een leuk cadeau maar je weet niet wat? Geef een beauty cadeaubon van COSMANIA! Kan de geluksvogel zelf in ons assortiment kiezen wat ze wil. De cadeaubon is mooi verpakt en is al een feestje om te krijgen! Je kunt de cadeaubon bij je thuis laten bezorgen, zodat je deze zelf kunt overhandigen aan de gelukkige, maar je kunt hem zelfs met jouw persoonlijke boodschap direct op haar adres laten bezorgen.

Naast deze cadeaubon ter waarde van 100 euro, zijn er ook COSMANIA cadeaubonnen van 10, 25 en 50 euro. Wil je dus een hoger bedrag geven, dan stel je die samen met een veelvoud van de bedragen. Je kunt ze net als de andere producten aan je shopping basket toevoegen.

Gebruiksadvies

Er zijn COSMANIA cadeaubonnen van 10, 25, 50 en 100 euro. Wil je een hoger bedrag geven? Bestel dan gewoon een veelvoud van deze bedragen. Je voegt ze makkelijk aan je shopping basket toe en je kunt ze voorzien van een persoonlijke boodschap! 

Ben jij de gelukkige eigenaar van een COSMANIA cadeaubon? Inwisselen is eenvoudig! Doorloop de normale bestelprocedure en vul bij het afrekenen de unieke code op je cadeaubon in bij ‘kortingscode’. De waarde van je cadeaubon wordt verrekend met het totaalbedrag van je bestelling.

Over het merk

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van eigenwijze, verantwoorde en betaalbare internationale beauty brands die in Nederland nog niet te koop zijn. Onze internationale sterproducten verzorgen je huid optimaal en accentueren je natural beauty. Twee belangrijke uitgangspunten hierin zijn openheid en interactie. Openheid in de vorm van eerlijke product reviews, die zelfs medebepalend zijn voor het assortiment. Interactie met ons door eventuele tips over internationale merken die je op jouw trips of in bladen spot en graag in ons assortiment terugziet. Uiteraard staan we zelf ook niet stil en wordt er door ons en onze internationale scouts naar harte lust tijdens reizen, in tijdschriften, op beurzen en online gespeurd naar de leukste, mooiste en beste nieuwe producten die binnen de COSMANIA formule passen.

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:


Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,50 voor bestellingen vanaf €30
- €6,45 voor bestellingen onder €30
Maandag - Vrijdag tot 16.00 U
Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €30
- €4,95 voor bestellingen onder €30
Maandag - Donderdag vanaf 16.00 U  Morgen
- €1,50 voor bestellingen vanaf €30
- €6,45 voor bestellingen onder €30
Vrijdag vanaf 16 uur - Maandag 11.59 U Maandag
- €1,50 voor bestellingen vanaf €30
- €6,45 voor bestellingen onder €30 
  Dinsdag
- Gratis voor bestellingen vanaf €30
- €4,95 voor bestellingen onder €30
Verwijderen
Laatst bekeken