Naar boven

All I want for Christmas…

11 december 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

All I want for Christmas…

Wat staat er bovenaan de verlanglijstjes voor de feestdagen? De beste beauty cadeaus natuurlijk! Wij hebben daarom een selectie met geweldige kerstcadeaus gemaakt, zodat je voor iedereen snel én makkelijk een geschikte gift kan vinden. Een set met fijne producten voor je beste vriendin, een schitterend parfum voor je partner, een luxe geurkaars voor je collega en een cadeaubon voor broer of zus. Kortom: voor elk wat wils! Hieronder alvast een aantal suggesties.

Shop Christmas
 
Geurige gift - ACTIE UITVERKOCHT

Hier wordt iedereen blij van: Malin+Goetz Euca-ssentials met daarin de iconische, natuurlijke Eucalyptus deodorant (73g) en de Eucalyptus hand + body wash  (250ml). Subtiel geparfumeerd met eucalyptus-extract om  fysieke en mentale vermoeidheid tegen te gaan.

koop cadeautje  
 
Fabulous gift - ACTIE UITVERKOCHT

Het perfecte kerstcadeau! Een Fab Four set met de milde Face Cleanser (57 gr), de effectieve Facial Radiance Pads (28 st), de rijke Ultra Repair Cream (57 gr) en de non-whitening Weightless Liquid Mineral Sunscreen SPF 30 (14 ml).

perfect present
 
Kerstcadeau - ACTIE UITVERKOCHT

Met Pixi Glow tonic krijg je die perfecte Holiday glow. En wij hebben nu een heel speciaal kerstcadeau voor jou! Je krijgt nu een Glow Tonic Holiday edition 100 ml t.w.v. €12,- GRATIS als je voor €50,- aan Pixi producten bestelt. Gebruik code HOLIDAYGLOW om jouw gift te ontvangen.

shop pixi
 
Feel good - ACTIE UITVERKOCHT

Embryolisse Lait-Crème Concentré is een favoriet beauty product van velen. Je kan het niet alleen gebruiken als cream maar ook als (make-up)reiniger, repair-masker en/of aftershave balm. Nu in feestelijke verpakking met heerlijke kaars met de welbekende Lait-Crème Concentré geur.

pamper yourself
 
Festive glow - ACTIE UITVERKOCHT

De Mini Mist Collection zit in een feestelijke verpakking. De inhoud: Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater voor een hydratatieboost. Facial Spray with Aloe, Cucumber & Green Tea verfrist & verbetert de huidstructuur. Facial Spray with Aloe, Chamomile & Lavender heeft een anti-ageing werking. Facial Spray with Aloe, Sage and Orange Blossom is voor een egale, glowy teint.

spray it
 
NIEUW! Bezorging met Budbee

Je kunt nu ook je pakketje door Budbee laten bezorgen. Kies je Budbee als verzendwijze, dan kies je niet alleen voor avondbezorging (17.00 – 22.00 uur), je kiest ook voor een klimaatneutrale pakketbezorging. Je ontvangt een mail met de datum en tijd van je bezorging. Met de live tracking-link kun je de bezorger volgen. Je kunt tot het laatste moment aangeven wat er met de bestelling moet gebeuren (zo kun je het pakketje bijv. op een bepaalde plek laten neerleggen of bij de buren laten bezorgen). Handig!

bestel nu