Naar boven

Alleen voor jou & your best friends!

Door COSMANIA - 11 maart 2020 - COSMANIA Buzz
Vriedinnendag @ COSMANIA
 
Fijne #vriendinnen- en vriendendag!

In tijden van spanning en onzekerheid is het belangrijk (en veilig) je liefsten digitaal te omarmen. Daarnaast is het op 21 maart Nationale Vriendinnen- en vriendendag!
Dat laten wij niet zomaar voorbij gaan, want wie kan er nou niet zonder vriend(inn)en? Het moet gevierd worden met champagne, chocolade en… heerlijke beauty verwenproducten natuurlijk! In het kader van deze dag trakteren wij jou en je vriend(inn)en met 15% korting.

Hoe ontvang je deze korting?
Jouw vriend(inn)en mogen deze fijne actie natuurlijk niet missen, dus:
-mail de link van deze blog (https://www.cosmania.nl/nl/blog/artikel/alleen-voor-jou-en-your-best-friends/) nu naar ze door
-met ons in de cc (met e-mailadres: love@cosmania.nl) en ontvang allemaal een kortingscode! (je kortingscode is geldig t/m 30 april 2020)
-En als je de link naar meer dan 5 vriend(inn)en doorstuurt, ontvang je ook nog eens een heerlijke travel size Glow Mud Mask van Pixi als cadeau (even doorgeven bij opmerkingen in je bestelling).

Dus Share the Love link en laat je inspireren door onderstaande BFF-proof musthaves!

Let the good times roll

Geef jezelf of je vriend(in) gemakkelijk een natuurlijke face-lift met de verjongende rollers van The Coucou Club.

Lets roll
 
Foamparty

De Milu sheet masks zijn een feestje voor het gezicht! Gebruik dit diepreinigende masker om je huid kristalhelder te krijgen.

Doe de detox
 
Keep calm and love your friends!

Een stressvolle dag of druk weekend gehad? Kom samen of in je eentje tot rust met het beste slaap-geheim dat er is! De bewezen formules van de natuurlijke,  multi-award winning slaapproducten van This Works laten je lichaam tot rust komen, terwijl de geest gekalmeerd wordt.

Sleep well
 
Je redder in nood

Geen pukkel is veilig dankzij Mario Badescu’s Drying Lotion! De meest effectieve acne treatment die er bestaat!

To the rescue
 
Your new BFF

De Rosehip Oil van Pai werkt effectief tegen littekens, striae, fijne lijntjes en pigmentvlekjes. Echt een beauty topper!

Start multi-tasking
 
Je kunt niet zonder!

Multitasking hero’s, Life Changers, Your new best friends… Hoe je ze ook noemt, de #1 bestselling Paula’s Choice Skin Perfecting exfolianten zijn musthaves voor alle huidjes. Welke variant je dan ook kiest, ze maken allemaal een einde aan huidirritaties, mee-eters en onzuiverheden! Dat wil toch iedereen?

Hallo mooie huid