Naar boven

COSMANIA's Corona Update

Door COSMANIA - 16 maart 2020 - COSMANIA BuzzBij COSMANIA staat de gezondheid en het welzijn van onze klanten en werknemers voorop. DIY met onze heerlijke beauty producten, blijf relaxed en zorg goed voor jezelf, ook in deze tijden van onzekerheid.

Winkel
Om iedereens welzijn & huid zo gezond en mooi mogelijk te houden, hebben wij besloten om de winkel in Amsterdam (Herenstraat 19) voorlopig te sluiten

Online op COSMANIA.nl
Onze beauty producten kun je, zoals je van ons gewend bent, 24/7 shoppen op cosmania.nl! Je bestelling kan dezelfde dag bij je zijn met onze Same Day Delivery service (voor 11.59 uur besteld, dezelfde dag in huis). Deze service bieden wij aan via het vervoersbedrijf Instabox. Je pakket wordt door hen voor de deur gelegd, daarna bellen ze aan (om zo min mogelijk fysiek contact te hebben) en wachten zij tot de voordeur open gaat en je het pakket kunt pakken. Wil je van deze Same Day Delivery gebruik maken, dan betaal je hiervoor €1,50.

Ook PostNL levert nog graag je pakket bij je af, maar zonder het zetten van een handtekening. In plaats daarvan toetsen zij de laatste cijfers in van je ID bewijs.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid en zodra er nieuwe maatregelen volgen, updaten wij deze blog!

Stay healthy, stay strong! (and wash & treat your hands, lees hier alles over de beste power-duo's voor je handen)
Lieve groet,

Marije & Marcel & het COSMANIA Team