Naar boven

Parfumado x Cosmania

Door COSMANIA - 30 juni 2022 - Parfums

Don’t say it, spray it

Parfumado & COSMANIA zijn een match made in heaven! De bestsellers van ons geurassortiment zijn nu verkrijgbaar in travel/try sizes dankzij de Cosmania Favourites For Her en Cosmania Favourites For Him sets. Ons team heeft de selectie uiterst zorgvuldig gemaakt. Springt een geur eruit? Dan kun je heel makkelijk een full size verpakking in onze webshop bestellen! Er zijn ook drie Roomsprays verkrijgbaar waaronder Basic Bitch van Fred van Leer.

Shop Parfumado
 
Haar favorieten

Ontdek Cosmania Favourites For Her Set van Parfumado met dé vrouwelijke bestsellers van populaire parfumhuizen: Costume National So Nude, Escentric Molecules Molecule 01 + Mandarin, Miller et Bertaux A Quiet Morning. Elk flesje is 8 ml groot, dat betekent dat het genoeg is voor 30 dagen, 4 sprays per dag.

Shop Favourites For Her
 
Zijn favorieten

Probeer de Cosmania Favourites For Him Set van Parfumado met dé mannelijke bestsellers van populaire parfumhuizen: Costume National Homme, Escentric Molecules Molecule 01 en Miller et Bertaux Green, Green, Green and… Green. Elk flesje is 8 ml groot, dat betekent dat het genoeg is voor 30 dagen, 4 sprays per dag.

Shop Favourites For Him
 
Zomers briesje

Haal de zomer in huis met Sun Sand Blvrd Roomspray met o.a. viooltjes, amber en ceder. Je waant je direct op Sunset Boulevard in Los Angeles. Zo ben je altijd een beetje op vakantie in je eigen huis. Perfect voor het zomerseizoen!

Shop Roomspray
 
Lekker fris

Houd jij van een lekker fris huis? Gebruik dan Green Detox Roomspray, het staat voor sprankelende frisheid dankzij o.a. bergamot, citroen en witte thee. Zo ruikt je huis altijd schoon en opgeruimd.

Shop Roomspray
 
Bulletproof

De roomspray Basic Bitch is gecreëerd door Fred van Leer, bevat noten van o.a. sinaasappel, kaneelschors en kasjmier. Hij beschrijft het als zijn ultieme geurdroom, die je in het hele huis kunt gebruiken. 

Shop Perfume Gun