Naar boven

Parfumado

Ontdek de heerlijk ruikende wereld van parfums met Parfumado. Dit merk biedt compacte reisformaten waarmee jij gemakkelijk de meest mooie en unieke geuren kunt uitproberen. Super handig, want zo voorkom je eventuele miskopen in de toekomst! Cosmania verkoopt naast de fijne parfum-try-out sets, ook de populaire roomsprays die elke kamer voorzien van geweldige geuren.

Over Parfumado

In 2017 is Parfumado opgericht door broer en zus Martijn en Floor van Rooy. Zij kenden de kracht van parfums, maar vonden het lastig om online nieuwe favorieten te vinden die passen bij wisselende gelegenheden en seizoenen. Zo ontstond het idee om hét ontdekkingsplatform voor parfums te bouwen. Vandaag de dag helpt Parfumado je aan de allerbeste geuren in handige reisformaten om gemakkelijk de unieke wereld van parfums te ontdekken.  

Cosmania biedt exclusieve Parfumado try-out sets die speciaal voor onze klanten zijn samengesteld. Hierin vind je onze ultieme favorieten, verpakt in een luxe cadeauverpakking. Dit zijn ideale sets om bestsellers uit te proberen, mee op reis te nemen of cadeau te doen. Ook voor de populaire, geweldig ruikende Parfumado roomsprays kun je bij Cosmania terecht.