Naar boven

Schoon met dit SMPL cadeau!

Door COSMANIA - 21 maart 2020 - COSMANIA Buzz

Bij de grote voorjaarsschoonmaak mag dit SMPL cadeau niet ontbreken! (de actie is UITVERKOCHT)

De lente is het ideale moment om je huis schoon te maken, je hoofd leeg te maken én je gezicht goed te reinigen! Wij maken de start van je voorjaarsschoonmaak nu wel heel simpel. Bij aankoop van een SMPL product ontvang je namelijk de Exfoliating Konjac Sponge (t.w.v €10) cadeau!

Shop SMPL
 
Keep it SMPL!

De SMPL Cleansing Cream is een ‘schone’ natuurlijke reinigingscrème, die make-up verwijdert en je huid reinigt en verzorgt.

Go creamy
 
Mild & krachtig

Wees lief en zacht voor je huid en reinig met een milde gel, zoals de Grapefruit Face Cleanser van (Malin+Goetz).

Ga voor gel
 

The more you cleanse…

… the better your skin gets! Met Banila Co ziet je huid er beter uit, zit je make-up mooier en langer en is make-up verwijderen duizend keer makkelijker. De cult classic reinigingsbalsem met een sorbet-achtige textuur is ontwikkeld ‘to love your skin’! 

Ga voor cult
 
The Miracle Cleanser

Deze award-winning reiniger van Aurelia Skincare is een romige mix die onzuiverheden, dode huidcellen en make-up met het reinigingsdoekje wegveegt!

Ga voor romig
 

Paula’s anti-age keuze

Paula’s Choice zorgt goed voor alle huidjes en maakt ze crispy clean! Ga voor optimaal resultaat met deze crème-achtige milde reiniger die je make-up grondig verwijdert en je huid goed verzorgt. De ingrediënten behouden je natuurlijke beschermlaag, waardoor je een sterke huidbarrière krijgt en lijntjes & rimpels geen kans krijgen.

Ga voor anti-age