Naar boven

Shop dit nieuwe merk met 20% korting!

Door COSMANIA - 23 januari 2023 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

NIEUW: Marley’s Amsterdam

Ken jij de shampoo vlokken van Marley’s al? De oprichters van Marley’s vonden het niet oké dat het grootste bestanddeel in shampoo water is. Daarom ontwikkelden zij vaste shampoo vlokken die je onder de douche mixed met wat douchewater. Dat is duurzaam: er wordt minder water gebruikt en het vervoer is minder vervuilend omdat de verpakking compact is. De vlokken zijn bovendien vrij van palmolie én vegan. Proberen? Om de komst van het nieuwe merk te vieren bieden we nu 20% lanceringskorting op het hele Marley’s Amsterdam assortiment. Ontdek hieronder de verschillende shampoos! 

Shop Marley’s Amsterdam
 
Proost   

De shampoovlokken Beer & Frankincense (Bier & Wierook) zijn zeer geschikt voor droog haar. Voeg 450ml kokend water toe aan de Marley's zak en roer door. Laat het staan tot alle vlokken zijn opgelost. Giet het vervolgens over in een Marley’s fles.

Meer lezen
 
Wake-up call

Shampoo Mandarijn & Lavandin is zeer geschikt voor normal- en kinderhaar. Marley’s shampoo kan een een ietwat andere structuur kan hebben dan je gewend bent, en het kan wat minder schuimen. Dit doet natuurlijk niets af aan de kwaliteit!

Meer lezen
 
Nice & natural

Heb jij vet haar en/of een gevoelige hoofdhuid? Shampoo Eucalyptus & Green clay is dan perfect! De shampoo bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten op basis van etherische oliën, planten, kruiden en kleien.  

Meer lezen
 
Bottoms up

Nadat je de shampoo vlokken gemixt hebt, bewaar je het mengsel in de Marley’s bottle. Zet de fles (zonder pomp) een nachtje in de koelkast. Draai vervolgens de pomp op de fles, schud de fles nog even goed door en je dag kan beginnen!

Meer lezen
 
Lekker setje  

Ben jij meteen fan? Ga dan voor een Shampoo Set. Deze set bestaat uit twee zakken shampoo vlokken en een herbruikbare fles. Zo heb je meteen alles in huis om aan de slag te gaan en je haar met natuurlijke shampoo te wassen.

Meer lezen