Naar boven

Vier internationale vrouwendag met 20% korting

Door COSMANIA - 01 maart 2024 - COSMANIA Buzz , Haircare , Huidverzorging , Make-up , Slapen

Beauty shopping mét korting voor internationale vrouwendag!

8 maart is internationale vrouwendag en ook Cosmania is die dag met alle vrouwen solidair. Daarom bieden we 20% korting aan op het gehele assortiment* in onze webshop! De kortingsactie start 1 maart dus grijp je kans! 

*Let op: BDK Parfums, COSMANIA cadeaubonnen, LOOkX, Lovaskin, Molton Brown, Parfumado, Perricone MD, The Insiders, The Organic Pharmacy, Yvra. doen niet mee met deze actie.   

 
Rodial

Opgericht door de Londen based entrepreneur Maria Hatzistefanis nadat ze een gat in de markt zag voor een beauty merk dat resultaat gericht was. Rodial is bekend van onder andere cultproducten als de Banana Lowlighter en de Vitamin C Pads in het assortiment.

Shop Rodial
 
Pixi

In 1990 begon makeup artist Petra Strand haar eigen skincare en makeup lijn Pixi. Inmiddels heeft Pixi een grote schare fans vanwege de pure huidvriendelijke producten die echte multi taskers zijn voor de vrouw die weinig voelt voor een uitgebreide beauty routine maar er toch verzorgd wil uitzien.

Shop Pixi
 
LOOkX

Opgericht door female founder Cindy van der Peet staat dit Nederlandse beauty merk voor the Everchanging Skin. Met fans over de hele wereld biedt LOOkX sinds 1999 slimme huidverzorging en make-up. LOOkX is er altijd voor je. Ongeacht je levensfase, lifestyle, mood of andere omstandigheden. De magie van het merk? Plant stamcel technologie. Een technologie waardoor de actieve werkstoffen tot wel 50 keer beter hun werk in de huid kunnen doen.

Shop LOOkX
 
CTZN Cosmetics

De zussen Khan stoorde zich enorm aan het gebrek aan diversiteit in de beauty industrie. Met dit in hun gedachten, richten zij in 2019 CTZN Cosmetics op: een inclusief cosmeticamerk waarbij er rekening wordt gehouden met alle genders, huidskleuren en ondertonen.

Shop CTZN
 
ILIA Beauty

ILIA Beauty werd in LA opgericht door Sasha Plavsic. De combinatie van moderne kleurpigmenten en super voedende ingrediënten onderscheidt ILIA Beauty van andere organic make-up merken. De producten bestaan voor 85% uit gecertificeerde bioactieve organische plantextracten die de huid voeden en verjongen.

Shop ILIA Beauty
 
Paula’s Choice

Paula’s Choice Skincare is het innovatieve merk van Paula Begoun, ook wel bekend als de ‘Cosmetics Cop’. De huidverzorgingsserie van Paula’s Choice bestaat uit effectieve, complete skincare routines met hoge concentraties aan actieve ingrediënten.

Shop Paula’s Choice
 
Sweed lashes

Nadat make-up artist Gabrielle Elio het had gehad met het gebrek aan wimpers van goede kwaliteit op de markt, lanceerde ze Sweed Lashes: ultralichte en gemakkelijk aan te brengen wimpers. Het diverse assortiment biedt ‘falsies’ voor elke persoon en gelegenheid.

Shop Sweed lashes
 
This Works

Dat lekker slapen belangrijk is weet slaapexpert This Works als geen ander. De award-winning producten van het Engelse merk bevatten allemaal een ‘superblend’ van natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en aroma-therapeutische geuren van de puurste en beste kwaliteit om zichtbaar en klinisch bewezen resultaat te geven.

Shop This Works