Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 3


DAY 3: Nailberry Stardust 

Wie wordt er niet blij van glitter? Spread the sparkle! Met Nailberry Start Dust nagellak maak je jouw look extra feestelijk. Trek je favoriete LBD uit de kast en voorzie je nagels van dit lakje. Bonus: deze nagellak is ook nog eens gezond voor je nagels.

Nailberry maakt gebruik van een gepatenteerde technologie voor een gezondere manicure zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. De nagellakken zijn vrij van maarliefst 12 chemicaliën, en daarnaast laten ze ook zuurstof en water door. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je nagels slap worden, snel afbreken of gaan verkleuren. Verder is Nailberry gecertificeerd door de wereldwijd erkende International Halal Integrity Alliance. De prachtige Nailberry Stardust nagellak is een transparante kleur met witte en zilveren glitters. 

Hoe te gebruiken

Start jouw sprankelende manicure met een base coat en breng vervolgens Nailberry Stardust aan. Eén laagje geeft een subtiele glans, terwijl meerdere laagjes voor meer dekking en glitters zorgen. Je kunt deze transparante glitter nagellak ook mooi over een andere kleur aanbrengen! Eindig met een base coat.

 
Over Nailberry

Naast kleuren waar je verliefd op wordt, gaat het bij de nagellakken van het Londense Nailberry ook om de inhoud. Of liever gezegd: om wat er niet in zit! De fameuze L'Oxygéné range van Nailberry is een ademende en van-12-chemicaliën-vrije nagellak. Omdat water en lucht door de nagellak kunnen dringen blijven je nagels gezond en verkleuren ze niet. Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!