Naar boven

COSMANIA Advent Calendar: day 9


DAY 9: Pixi GLOW Sheet mask

Let it glow, let is glow, let it glow… Dit sheet mask van Pixi is perfect om te gebruiken vóór een feestje. Het prept je huid en zorgt voor een stralende finish. Natuurlijk kun je ook na een feestje je eventuele doffe huid een boost geven met dit masker.

Pixi GLOW Glycolic Boost is een exfolierend sheetmaker met glycolzuur en natuurlijk extracten, om je huid te verhelderen en gelijk een glowy boost te geven! Dit brightening en hydraterende Pixi sheet mask maakt je huid direct zachter en jeugdiger. Een serumconcentraat van glycolzuur verheldert en kruidenextracten helpen om de gezondheid van de huid te verbeteren en te behouden, waardoor je een stralende huid krijgt. 

Hoe te gebruiken

Gun jezelf een kleine traktatie en geef jezelf een mini-facial met het Pixi GLOW Sheet Mask! Breng het masker aan op een gereinigd gezicht, druk zachtjes aan en laat 10-15 minuten intrekken. Haal het vervolgens van de huid af en masseer het overtollige serum in. Een heerlijke tip: bewaar in de koelkast voor een verfrissend en de-puffend effect.

 
Over Pixi

De missie van Pixi: iedereen zichzelf laten zijn, alleen op een nog mooiere manier! Pixi ontwikkelt multi-taskende beautyproducten voor alle actieve, on-the-go vrouwen en mannen die weinig tijd hebben voor hun beautyroutine en toch verzorgd, flawless en met een frisse glow de deur uit willen. Scrol naar beneden en ontdek het gehele assortiment!

 

Pixi - FortifEYE - 30 paar Pixi Pixi - FortifEYE - 30 paar
25,50 20,40
Bestellen
bestel