Naar boven

Cosmania Summer Surprise Box Face Care

Speciaal voor skincare junkies hebben we deze box samengesteld! Upgrade jouw skincare routine of breid ‘m uit! Deze producten mogen niet ontbreken in jouw stash. Verzorg, bescherm en pamper je huid met de producten uit deze box. Wil je meer over de inhoud weten? Hieronder lees je meer over de producten die sowieso in de box zitten. 
 
Paula's Choice Glow Moisturizer SPF 30

Full size t.w.v. €36 - Deze must-have voor de zomer beschermt je huid tegen zonneschade en bevat 12 sterke antioxidanten beschermen tegen de effecten van milieuschade (vervuiling, blauw licht, etc). Dankzij het glow effect in de dagcrème is het ook een perfecte basis voor een stralend gezicht met of zonder make up.

Meer weten?
 
LOOkX Youth Defense Cream

Travel size t.w.v. €18,50 - Het geheim van een jonge uitstraling? Een gezonde, stralende huid! LOOkX Youth defense cream bevat 3 soorten plant stamcellen om de eerste tekenen van huidveroudering te remmen (pre anti-ageing). Bovendien werkt deze rijke crème hydraterend, kalmerend, beschermend en verstevigend.

Meer weten?
 
Aurelia London Miracle Cleanser

Travel size t.w.v. €24 - Deze probiotische bestseller is de perfecte eerste stap in jouw zomer huidverzorgingsroutine om de huid elke dag in balans te brengen en te beschermen. De aromatische en romige mix verwijdert moeiteloos onzuiverheden en make-up, terwijl het de huid zacht en gehydrateerd achterlaat.

Meer weten?
 
Elemental Herbology Sheet Mask

Full size t.w.v. €9,50 - Laat de huid stralen met het diep hydraterende Elemental Herbology Nutrition Infusion Sheet Masker, doordrenkt met voedende plantaardige ingrediënten die rijk zijn aan vitamines en enzymen om de huid te perfectioneren en de huidbarrière te versterken. 

Meer weten?
 
Pai The Light Fantastic

Travel size t.w.v. €29 - Deze olie zit boordevol hoogwaardige ceramiden die de huidbarrière versterken en beschermen tegen vochtverlies en veroudering door stressfactoren. Rijk aan omega 3, 6 en 9, helpen deze actieve ceramiden ook bij het verminderen van grove poriën, donkere plekjes, droogheid en rimpels.

Meer weten?
 
Viliv

1 willekeurig Viliv product, waarde verschilt - ViliV gelooft niet in multi-tasken. Het merk van Dr. Felix Bertram, arts van de grootste dermatologie en plastische chirurgie praktijk van Zwitserland, ontwikkelt 1 oplossing voor elk huidprobleem met maximaal gedoseerde werkzame bestanddelen! 

Meer weten?