Naar boven

Escentric Molecules - Molecule 01 - 30 ml - cased travel

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: de bijzondere niche parfums van Escentric Molecules! De tweede geur van Escentric Molecules, Molecule 01, bestaat alleen uit het ingrediënt Iso E Super. Door deze bijzondere samenstelling, kun je hier meer spreken over een 'effect' dan een duidelijk waarneembare geurervaring of 'aroma'. Als je het aroma kunt waarnemen, ruik je een zachte, houtachtige geur die per huid verschilt in intensiteit. Het kan dus lijken alsof je geen parfum draagt en dat je vanuit jezelf zo lekker ruikt. Het grootste effect heeft Molecule 01 op andere mensen, die nemen de geur meer waar dan de drager zelf. Door dit effect lijkt Molecule 01 op een moderne versie van een 'liefdesdrankje'. Je kunt het vergelijken met een feromoon: dit is een chemisch stofje dat, vaak zonder dat we ons er van bewust zijn, boodschappen overbrengt tussen individuen van dezelfde soort. Bij mensen kunnen feromonen de seksuele communicatie beïnvloeden. Molecule 01 van Escentric Molecules is echt een must try!
 
De Escentric Molecules geuren komen in drie soorten verpakkingen:
- 100 ml - de full size. Dit is de meest voordelige verpakking. Omdat er geen aparte afsluitdop is toegevoegd, is dit formaat niet heel handig om mee te nemen op reis.
- 30 ml - de cased travel spray. Dit is niet zomaar een reisverpakking: de geur is veilig verpakt in een luxe metalen box. Elke geur/box heeft een eigen kleurcode in een intense metallic tint.
- 30 ml - de refill travel spray. Dit is de refill voor de portable reisverpakking. Het is een spray die 'gewoon' te gebruiken is maar heeft net als de full size geen aparte afsluitdop.

Gebruiksadvies

Spray Escentric Molecules Molecule 01 aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en dat zorgt ervoor dat je het blijft ruiken.
 
Je kunt de geur ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Spray hiervoor twee keer in de lucht en loop door de parfumwolk heen. Je haar neemt de geur dan op. Spray niet direct op je haar want de alcohol in het parfum kan je haar uitdrogen.
 
Je kunt Molecule 01 heel goed combineren of 'layeren' met bijvoorbeeld de complementaire geur van het 01 duo: Escentric 01. Ook in deze geur vind je Iso E Super maar het molecule is dan gecombineerd met andere geurnoten. Zoals limoenschil, hedione (groene jasmijnknop), orris, roze peper, frisse musk en wierook. Door geuren te combineren kun je je geuruitstraling nog persoonlijker maken!

Werkstoffen

Molecule 01 van Escentric Molecules bevat het volgende ingrediënt:
Iso E Super is een geurmolecuul dat een ondefinieerbare uitstraling rond de drager creëert. Het wordt gekenmerkt door een zachte houtachtige geurnoot die een gevoel van ontspanning en cocooning losmaakt. Voor de drager lijkt Iso E Super te verdwijnen en vervolgens weer te verschijnen. Dit komt door de manier waarop het zich bindt aan receptoren in het reuksysteem. Het komt langzaam vrij om plaats te maken voor een nieuwe lading van het molecuul op de receptoren.

Over het merk

Vanaf de lancering in 2006 is parfumhuis Escentric Molecules een fenomeen, de bijzondere geuren hebben een revolutie op geurgebied teweeggebracht! Escentric Molecules gebruikt in een aantal parfums slechts één geurnoot: Iso E Super. Het unieke aan de formule is dat de geuren de drager van het parfum een extra aantrekkingskracht geven. Volgens parfumeur en founder Geza Schoen kun je er nooit genoeg van krijgen. 'Eén snuifje en je wilt de hele fles.'

De geuren van Escentric Molecules zijn zo bijzonder, dat ze wel wat uitleg nodig hebben. De tien geuren zijn opgedeeld in vijf duo's: Escentric 01 en Molecule 01, Escentric 02 en Molecule 02, enzoverder. Telkens is de Escentric-geur een 'blend' of mengsel van verschillende geurnoten rond één bijzondere aromamolecuul. De Molecule-geur bestaat dan uit slechts één ingrediënt, namelijk het bijzondere aromamolecuul waaromheen de bijpassende Escentric-geur is gecreëerd. Een ideale combinatie dus om verschillende geuren over elkaar heen te dragen! De bijzondere niche geuren van Escentric Molecules zijn vanaf nu bij COSMANIA te koop!

Ook fijn