Naar boven

Escentric Molecules - Molecule 04 - 30 ml - cased travel spray | COSMANIA

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: de bijzondere niche geuren van Escentric Molecules! Net als Molecule 01, 02 en 03 is Molecule 04 gebaseerd op één natuuridentieke aromamolecuul. In Molecule 04 is het molecuul javanol dat een bijzondere combinatie is van frisse grapefruit en sandelhout. Grapefruit geeft de frisheid, sandelhout geurt warm, kruidig, poederachtig en nootachtig. Op de huid wordt Molecule 04 een zachte, intens frisse houtgeur. Als je een verfijnde en bijzondere geur zoekt, dan is Molecule 04 zeker iets voor jou!
 
De Escentric Molecules geuren komen in drie soorten verpakkingen:
- 100 ml - de full size. Dit is de meest voordelige verpakking. Omdat er geen aparte afsluitdop is toegevoegd, is dit formaat niet heel handig om mee te nemen op reis.
- 30 ml - de cased travel spray. Dit is niet zomaar een reisverpakking: de geur is veilig verpakt in een luxe metalen box. Elke geur/box heeft een eigen kleurcode in een intense metallic tint.
- 30 ml - de refill travel spray. Dit is de refill voor de portable reisverpakking. Het is een spray die 'gewoon' te gebruiken is maar heeft net als de full size geen aparte afsluitdop.

Gebruiksadvies

Spray Escentric Molecules Molecule 04 aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en dat zorgt ervoor dat je het blijft ruiken.
 
Je kunt de geur ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Spray hiervoor twee keer in de lucht en loop door de parfumwolk heen. Je haar neemt de geur dan op. Spray niet direct op je haar want de alcohol in het parfum kan je haar uitdrogen.
 
Je kunt de Escentric Molecules geuren over elkaar heen dragen, je kunt Molecule 04 heel goed combineren of 'layeren' met bijvoorbeeld de complementaire geur van het 04 duo: Escentric 04. Ook in deze geur vind je javanol maar het molecule is dan gecombineerd met andere geurnoten. In Escentric 04 is javanol geblend met de schil van roze grapefruit, jeneverbes en roze peper. Daarna ruik je marihuana, iris en roos die de grapefruit minder scherp maken. De basis is balsamico, hout, javanol en de sandelhoutmolecule polysantol. Door geuren te combineren kun je je geuruitstraling nog persoonlijker maken!

Werkstoffen

Molecule 04 van Escentric Molecules bevat het volgende ingrediënt:
javanol.

Over het merk

Vanaf de lancering in 2006 is parfumhuis Escentric Molecules een fenomeen, de bijzondere geuren hebben een revolutie op geurgebied teweeggebracht! Escentric Molecules gebruikt in een aantal parfums slechts één geurnoot: Iso E Super. Het unieke aan de formule is dat de geuren de drager van het parfum een extra aantrekkingskracht geven. Volgens parfumeur en founder Geza Schoen kun je er nooit genoeg van krijgen. 'Eén snuifje en je wilt de hele fles.'

De geuren van Escentric Molecules zijn zo bijzonder, dat ze wel wat uitleg nodig hebben. De tien geuren zijn opgedeeld in vijf duo's: Escentric 01 en Molecule 01, Escentric 02 en Molecule 02, enzoverder. Telkens is de Escentric-geur een 'blend' of mengsel van verschillende geurnoten rond één bijzondere aromamolecuul. De Molecule-geur bestaat dan uit slechts één ingrediënt, namelijk het bijzondere aromamolecuul waaromheen de bijpassende Escentric-geur is gecreëerd. Een ideale combinatie dus om verschillende geuren over elkaar heen te dragen! De bijzondere niche geuren van Escentric Molecules zijn vanaf nu bij COSMANIA te koop!

Ook fijn